Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

iOSait

Üye
istanbul imsak vakti kaçta kesiliyo beyler ? temkinli vakkit olsun ama

Anil-D

Üye
engel babam kaldı onlada dımmı tamam

benim mouse var kablolu durup dururken kapanıyor 2 saniye sonra yeniden çalışıyor sebebini bilen varsa yardım ederse sevinirim

iOSait

Üye
beyler ingilizcesi iyi olan şunu çevirebilirmi ''One more thing, if you wish to reclaim your warranty, you can always flash your country's firmware with Odin or just Factory Reset (using your country's firmware) and since that will reset everything to factory default - the root access will be gone and so the sales person can't tell whether you were rooted or not..''

Çizikli ace2 ve yanınada kapla jelatin isteyene 400 e veririm

iOSait

Üye
beyler ingilizcesi iyi olan şunu çevirebilirmi ''One more thing, if you wish to reclaim your warranty, you can always flash your country's firmware with Odin or just Factory Reset (using your country's firmware) and since that will reset everything to factory default - the root access will be gone and so the sales person can't tell whether you were rooted or not..''

Anil-D

Üye
bana öyle dedi enes nasılsın

hikmet nerelisin yardıma gelim mi cok sıkkınım bu aralar

bayır yerlerde yapabilır tırpan atabılırmisın 30 dönümden fazla arazı oruçlu halde ama tabi tırpan atarken oruç tutabılırmisın bılemem sırtında ısınan alev külü motor yanıyor yağmur demeden çamur demeden devam

iOSait

Üye
kendim için sormuyorum