ĄRMOЙİ Üye Arkadaşlar burası çok sıcak yahu..Öyle böyle değil..Belki 45 üstündedir sizin oralarda havalar nsl?
tragedie Emekli Yönetici dün kocaeli merkezde dereceye Bakmıştım 42 dereceydi sabah 10 gibi bu ama deniz oldugu için nemle birlikte hissedilen sıcaklık 50 derece vs sabit durdugum halde durmadan terliyoruz
dün kocaeli merkezde dereceye Bakmıştım 42 dereceydi sabah 10 gibi bu ama deniz oldugu için nemle birlikte hissedilen sıcaklık 50 derece vs sabit durdugum halde durmadan terliyoruz
ĄRMOЙİ Üye Oranında buradan farkı yokmuş..İnşallah sıcaklıklar düşer..Şimdiden Ramazanı düşünüyorum bu sıcaklar devam ederse çok zor olacak..
Oranında buradan farkı yokmuş..İnşallah sıcaklıklar düşer..Şimdiden Ramazanı düşünüyorum bu sıcaklar devam ederse çok zor olacak..
huri$ Üye kiyamam size yaaa burasi yagmurlu serin allah yakmasin yarebbim yaa mevsim normallerine doner insallah
kiyamam size yaaa burasi yagmurlu serin allah yakmasin yarebbim yaa mevsim normallerine doner insallah
ĄRMOЙİ Üye huri$' Alıntı: kiyamam size yaaa burasi yagmurlu serin allah yakmasin yarebbim yaa mevsim normallerine doner insallah Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- İntifada' Alıntı: 5 gün daha devam ediceğini söyledi meteroloji Genişletmek için tıkla ...
huri$' Alıntı: kiyamam size yaaa burasi yagmurlu serin allah yakmasin yarebbim yaa mevsim normallerine doner insallah Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- İntifada' Alıntı: 5 gün daha devam ediceğini söyledi meteroloji Genişletmek için tıkla ...
ĄRMOЙİ Üye Neyse ben kaçar bu sıcakta odada hiç durulmuyo bolkona fln çıkayım Bu arada Behlül kaçar gibi oldu neyse..
Neyse ben kaçar bu sıcakta odada hiç durulmuyo bolkona fln çıkayım Bu arada Behlül kaçar gibi oldu neyse..
tragedie Emekli Yönetici _PROTON_' Alıntı: Neyse ben kaçar bu sıcakta odada hiç durulmuyo bolkona fln çıkayım Bu arada Behlül kaçar gibi oldu neyse.. Genişletmek için tıkla ... kal saglıcaklan halil09' Alıntı: herkese iyi geceler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyi geceeler Halil kardeş hoş geldin
_PROTON_' Alıntı: Neyse ben kaçar bu sıcakta odada hiç durulmuyo bolkona fln çıkayım Bu arada Behlül kaçar gibi oldu neyse.. Genişletmek için tıkla ... kal saglıcaklan halil09' Alıntı: herkese iyi geceler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyi geceeler Halil kardeş hoş geldin
ĄRMOЙİ Üye huri$' Alıntı: zeynep hadi guzel bi avatar koy be guzelim Genişletmek için tıkla ... yarına artık... ama yeni acıklı avatarlarla
huri$' Alıntı: zeynep hadi guzel bi avatar koy be guzelim Genişletmek için tıkla ... yarına artık... ama yeni acıklı avatarlarla
Perfect! Üye İntifada' Alıntı: iyi geceeler Halil kardeş hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum...
Love Prince Üye halil09' Alıntı: hoşgeldin.. nasılsın Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk iyiyim sağolasın sen nasılsın? bu arada buradanda tebrik edeyim İntifada' Alıntı: hoş geldin hüseyin iyisindir inş halil senden nbr Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk abi aksaraydan selamlar iyiyim abi sen nasılsın?
halil09' Alıntı: hoşgeldin.. nasılsın Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk iyiyim sağolasın sen nasılsın? bu arada buradanda tebrik edeyim İntifada' Alıntı: hoş geldin hüseyin iyisindir inş halil senden nbr Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk abi aksaraydan selamlar iyiyim abi sen nasılsın?
tragedie Emekli Yönetici vay Halil ayın üyesi olmuşşun şimdi gördüm yemin ederim kardeşim tebrikler Yakışmış sagol hüseyinim iyiyim bende Nasıl aksarayda durumlar bende diyorum nerde bu cocuk
vay Halil ayın üyesi olmuşşun şimdi gördüm yemin ederim kardeşim tebrikler Yakışmış sagol hüseyinim iyiyim bende Nasıl aksarayda durumlar bende diyorum nerde bu cocuk
Love Prince Üye İntifada' Alıntı: sagol hüseyinim iyiyim bende Nasıl aksarayda durumlar bende diyorum nerde bu cocuk Genişletmek için tıkla ... iyi çok şükür abi havalar pek sıcak şu sıralar pek internete girmiyorum sen ne alemlerdesin
İntifada' Alıntı: sagol hüseyinim iyiyim bende Nasıl aksarayda durumlar bende diyorum nerde bu cocuk Genişletmek için tıkla ... iyi çok şükür abi havalar pek sıcak şu sıralar pek internete girmiyorum sen ne alemlerdesin