-efşan Üye Mesut Aktaş' Alıntı: Allah iyilikler versin, şükür bende iyiyim hala yaşıyorum. Sahur vakti artık görüşmek üzere Selamün aleykum. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selâm. Selâmet ile..
Mesut Aktaş' Alıntı: Allah iyilikler versin, şükür bende iyiyim hala yaşıyorum. Sahur vakti artık görüşmek üzere Selamün aleykum. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selâm. Selâmet ile..
Furkan Emekli Üye Anafor.CK' Alıntı: Türkiye. Genişletmek için tıkla ... Yurtdışı yazıyordu da ondan dedim
hikmet366 Üye Furkan Emekli' Alıntı: ilk ben kutlamıştım ama görmemiştin. Neyse tekrardan doğum günün kutlu olsun. Genişletmek için tıkla ... sağol furkan ılk kez doğum günüm maxıcepte kutlanıyor bu zamana kadar hiç kutlanmadı - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: kara listedeyim ve mutluyum ama doğum gününü kutluyum nice yıllara hikmet Genişletmek için tıkla ... sağol
Furkan Emekli' Alıntı: ilk ben kutlamıştım ama görmemiştin. Neyse tekrardan doğum günün kutlu olsun. Genişletmek için tıkla ... sağol furkan ılk kez doğum günüm maxıcepte kutlanıyor bu zamana kadar hiç kutlanmadı - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: kara listedeyim ve mutluyum ama doğum gününü kutluyum nice yıllara hikmet Genişletmek için tıkla ... sağol
Anil-D Üye lan kankamın dgm gününü ilk benkutladım ama neyse gene kutlu olsun hikmetim ben kacar iyi geceler mukabelem var
lan kankamın dgm gününü ilk benkutladım ama neyse gene kutlu olsun hikmetim ben kacar iyi geceler mukabelem var
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: lan kankamın dgm gününü ilk benkutladım ama neyse gene kutlu olsun hikmetim ben kacar iyi geceler mukabelem var Genişletmek için tıkla ... sağol kanka bende sahura kalkmıştim bende yatarım simdi
anil41kocaeli' Alıntı: lan kankamın dgm gününü ilk benkutladım ama neyse gene kutlu olsun hikmetim ben kacar iyi geceler mukabelem var Genişletmek için tıkla ... sağol kanka bende sahura kalkmıştim bende yatarım simdi