-efşan Üye Eyvallah Kardeşim. Şükürler olsun, nefsi şaşırtmayacak safhada hâlimiz. Sen nasılsın İnşallah?
-efşan Üye ümran' Alıntı: iyiyim senin bu konuşmalarına ayrı bi sempati duyuyorum Genişletmek için tıkla ... Esta'ğfurullah güzel Kardeşim.
ümran' Alıntı: iyiyim senin bu konuşmalarına ayrı bi sempati duyuyorum Genişletmek için tıkla ... Esta'ğfurullah güzel Kardeşim.
Furkan Emekli Üye Mesut Aktaş' Alıntı: S.a hayırlı sahurlar Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam sana da kardeşim.
Mesut Aktaş Emekli Yönetici Allah iyilikler versin, şükür bende iyiyim hala yaşıyorum. Sahur vakti artık görüşmek üzere Selamün aleykum.
Allah iyilikler versin, şükür bende iyiyim hala yaşıyorum. Sahur vakti artık görüşmek üzere Selamün aleykum.
ümran Üye sahur bitti müsadenizle uyumak istiyorum size hayırlı geceler hayırlı sahurlar keyifli forumlar
Furkan Emekli Üye Mesut Aktaş' Alıntı: Allah iyilikler versin, şükür bende iyiyim hala yaşıyorum. Sahur vakti artık görüşmek üzere Selamün aleykum. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı sahurlar kardeşim. ümran' Alıntı: sahur bitti müsadenizle uyumak istiyorum size hayırlı geceler hayırlı sahurlar keyifli forumlar Genişletmek için tıkla ... Sana da iyi geceler.
Mesut Aktaş' Alıntı: Allah iyilikler versin, şükür bende iyiyim hala yaşıyorum. Sahur vakti artık görüşmek üzere Selamün aleykum. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı sahurlar kardeşim. ümran' Alıntı: sahur bitti müsadenizle uyumak istiyorum size hayırlı geceler hayırlı sahurlar keyifli forumlar Genişletmek için tıkla ... Sana da iyi geceler.