Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

m542tf

Üye

Daim olsun abi inşallah, bebeler nasıl?

bebeler iki mafya babası gibi birbirlerinin kafa göz patlatmaktan bıkınca oturup annelerinin telefonundan 5 dk video izliyolar. 5 dk sonunda anlaşamayıp tekrar bi kavga. Ufaklık (selim) 3 -4 gibi şarj olmak için uyuyo. Bu akşam abisi (taha) nin açtiği videoyu beğenmeyip gözünü tırmalamış. Tahanın gözü tırnak izleri olmuş. Selim aşırı sinirli (epilepsi hastaları genelde ilaçların etkisiyle sinirli olurmuş) bu yüzden demir şurubu kullanıyo. Sinirlenip dişlerini sıkınca çıkan sesten korkarsın.

Tepkiler: OttomaN TigeR

Anil-D

Üye
dogum günün kutlu olsun hikmet

Anil-D

Üye
Allah analı babalı büyütsün abi

Geçmiş olsun abi Allah şifa versin.

Desene şehzade Selim yaman çıktı abi, Allah Taha'nın yardımcısı olsun. Sinir çocuklarda oluyor maalesef zamanla geçer abi inşallah

Anil-D

Üye
al pasta benden olsun gönül isterki gerçegini almak ama sen nerde ben nerdeyim kanka

- - - Eklendi - - -

ben dım hadi yemek yicem

Mutlu yıllar kardeşim, doğum günü hediyesi olarak sevgimi gönderiyorum nice senelere inşallah

Of demek ne haddimize çok şükür her halimize.

m542tf

Üye

Desene şehzade Selim yaman çıktı abi, Allah Taha'nın yardımcısı olsun. Sinir çocuklarda oluyor maalesef zamanla geçer abi inşallah

bu başka bişey görmen lazım. Taha bişey isteyip olmayınca ağlar sızlanıp dururdu. Selim istediği olmazsa sana vurur kendini yere atar oyuncaklarını atar en sevmediğim huyuda ya kendini cimer yada kendine vurmaya başlar. Daha 3 buçuk yaşında.

Tepkiler: OttomaN TigeR ve Dede

KayraBey

Üye

Epilepsi nedir abi affına sığınarak soruyorum

al pasta benden olsun gönül isterki gerçegini almak ama sen nerde ben nerdeyim kanka

- - - Eklendi - - -

ben dım hadi yemek yicem

Bu yaşıma kadar Bir kere doğum günümü kutlamadık bir doğum günü iyıki doğdun hikmet Diye bir laf duymadım bu lafı bu Gece maxicepte arkadaşlarım dan duyuyorum.

- - - Eklendi - - -

Mutlu yıllar kardeşim, doğum günü hediyesi olarak sevgimi gönderiyorum nice senelere inşallah

Sağol gokçen Abı düşünmen yeter

- - - Eklendi - - -

neyse sabah uyanamam ben yatıyorum allaha emanet olun

Tepkiler: Dede

Anil-D

Üye
her keze iyi geceler kendinize iyi bakın etmeye unutmayın

Kendinden hiç söz etmemek çok soylu bir ikiyüzlülüktür.

[ Frederic Nietzsche ]