KayraBey Üye DiaBLoS' Alıntı: markafoni sitesinden kredi kartı ile alışveriş yapılmış sözde . Fakat ürün seçilmeden ödeme işlemi gerçekleşmiş . Böyle birşey mümkün mü arkadaşlar ? Bilgisi olan var mı ? Bu arada selamünaleyküm ... Genişletmek için tıkla ... İmkansız. Ücret neye göre belirlenecek ki Ali usta?
DiaBLoS' Alıntı: markafoni sitesinden kredi kartı ile alışveriş yapılmış sözde . Fakat ürün seçilmeden ödeme işlemi gerçekleşmiş . Böyle birşey mümkün mü arkadaşlar ? Bilgisi olan var mı ? Bu arada selamünaleyküm ... Genişletmek için tıkla ... İmkansız. Ücret neye göre belirlenecek ki Ali usta?
DiaBLoS Admin Tahir' Alıntı: İmkansız. Ücret neye göre belirlenecek ki Ali usta? Genişletmek için tıkla ... Bende anlamadım abicim . Nişanlım dedi ... Bende aynen öyle dedim . Ayakkabı mı ne alacakmış . Kredi kartı no sunu falan yazmış . Ürün seçmemiş . Ödeme işlemi yapılmış vs demiş ...
Tahir' Alıntı: İmkansız. Ücret neye göre belirlenecek ki Ali usta? Genişletmek için tıkla ... Bende anlamadım abicim . Nişanlım dedi ... Bende aynen öyle dedim . Ayakkabı mı ne alacakmış . Kredi kartı no sunu falan yazmış . Ürün seçmemiş . Ödeme işlemi yapılmış vs demiş ...
achambo Üye Tahir' Alıntı: İmkansız. Ücret neye göre belirlenecek ki Ali usta? Genişletmek için tıkla ... sadece alış veriş olduğu yazıyodur belki para fln gitmemiştir
Tahir' Alıntı: İmkansız. Ücret neye göre belirlenecek ki Ali usta? Genişletmek için tıkla ... sadece alış veriş olduğu yazıyodur belki para fln gitmemiştir
achambo Üye gimtiş şimdi tam anladım çok garip iş markofoniye sor bir - - - Eklendi - - - arka arkaya mesaj attım
gimtiş şimdi tam anladım çok garip iş markofoniye sor bir - - - Eklendi - - - arka arkaya mesaj attım
DiaBLoS Admin achambo' Alıntı: sadece alış veriş olduğu yazıyodur belki para fln gitmemiştir Genişletmek için tıkla ... Anlamadım ki kardeşim . Nişanlım diyor . Aklım almadı valla ...
achambo' Alıntı: sadece alış veriş olduğu yazıyodur belki para fln gitmemiştir Genişletmek için tıkla ... Anlamadım ki kardeşim . Nişanlım diyor . Aklım almadı valla ...
achambo Üye DiaBLoS' Alıntı: Anlamadım ki kardeşim . Nişanlım diyor . Aklım almadı valla ... Genişletmek için tıkla ... ben de anlamadım hiç öyle bişey olmadı
DiaBLoS' Alıntı: Anlamadım ki kardeşim . Nişanlım diyor . Aklım almadı valla ... Genişletmek için tıkla ... ben de anlamadım hiç öyle bişey olmadı
m542tf Üye DiaBLoS' Alıntı: Hoşgeldiniz arkadaşlar ... Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk Ali hayırlı sahurlar
DiaBLoS' Alıntı: Hoşgeldiniz arkadaşlar ... Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk Ali hayırlı sahurlar
OttomaN TigeR Üye Tahir' Alıntı: Tertip ellerinle mi yaptın Genişletmek için tıkla ... Şimdi tamamdır tertip, hadi acıkan buyursun
Tahir' Alıntı: Tertip ellerinle mi yaptın Genişletmek için tıkla ... Şimdi tamamdır tertip, hadi acıkan buyursun
KayraBey Üye DiaBLoS' Alıntı: Anlamadım ki kardeşim . Nişanlım diyor . Aklım almadı valla ... Genişletmek için tıkla ... Ali... yengem oradan alışveriş yapmak için üye olmalı. Girin hesaba bakın yapılan alışverişlere görürsünüz nedir ne değildir
DiaBLoS' Alıntı: Anlamadım ki kardeşim . Nişanlım diyor . Aklım almadı valla ... Genişletmek için tıkla ... Ali... yengem oradan alışveriş yapmak için üye olmalı. Girin hesaba bakın yapılan alışverişlere görürsünüz nedir ne değildir