Emrgncy Üye tinasoft' Alıntı: Teşekkür ederim Hidayet abi gel beraber olsun derdim ama ezan okundu inşallah iftar'a Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Hüsnü Can... burada da okundu, artık yatma vakti. Allah'a emanet olun...
tinasoft' Alıntı: Teşekkür ederim Hidayet abi gel beraber olsun derdim ama ezan okundu inşallah iftar'a Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Hüsnü Can... burada da okundu, artık yatma vakti. Allah'a emanet olun...
VKUCUKSAHİN Üye Emrgncy112' Alıntı: Eyvallah Hüsnü Can... burada da okundu, artık yatma vakti. Allah'a emanet olun... Genişletmek için tıkla ... Iyi uykular tatlı rüyalar abim bende gideyim gözler gidiyo artık haydin cümleten hayırlı sahurlar Iyi uykular..
Emrgncy112' Alıntı: Eyvallah Hüsnü Can... burada da okundu, artık yatma vakti. Allah'a emanet olun... Genişletmek için tıkla ... Iyi uykular tatlı rüyalar abim bende gideyim gözler gidiyo artık haydin cümleten hayırlı sahurlar Iyi uykular..
Akıncı Üye ANIL' Alıntı: İyi geceler herkese. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeş ben yatar