Enes Üye Anafor.CK' Alıntı: Kesinlikle dene. Lâkin ilk okuyan olmak isterim. Genişletmek için tıkla ... İnşallah böyle bir şey yaparsam danışacağım ilk kişi olacaksın
Anafor.CK' Alıntı: Kesinlikle dene. Lâkin ilk okuyan olmak isterim. Genişletmek için tıkla ... İnşallah böyle bir şey yaparsam danışacağım ilk kişi olacaksın
-efşan Üye TheFenomen' Alıntı: İnşallah böyle bir şey yaparsam danışacağım ilk kişi olacaksın Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Kardeşim, çok memnun olurum.
TheFenomen' Alıntı: İnşallah böyle bir şey yaparsam danışacağım ilk kişi olacaksın Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Kardeşim, çok memnun olurum.
VKUCUKSAHİN Üye Anafor.CK' Alıntı: Şükürler olsun iyiyim Kardeşim. Sen nasılsın İnşallah? Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükür iyiyim bende baş sahuru beklerken bi selam veriyim buraya dedim
Anafor.CK' Alıntı: Şükürler olsun iyiyim Kardeşim. Sen nasılsın İnşallah? Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükür iyiyim bende baş sahuru beklerken bi selam veriyim buraya dedim
Furkan Emekli Üye Anafor.CK' Alıntı: Eyvallah Kardeşim, klasiğim olsa da dile getireyim yine; Güzel bakan yalnızca güzelliğe tabidir. Genişletmek için tıkla ... O senin güzelliğin abi.
Anafor.CK' Alıntı: Eyvallah Kardeşim, klasiğim olsa da dile getireyim yine; Güzel bakan yalnızca güzelliğe tabidir. Genişletmek için tıkla ... O senin güzelliğin abi.
-efşan Üye tinasoft' Alıntı: Allah'a şükür iyiyim bende baş sahuru beklerken bi selam veriyim buraya dedim Genişletmek için tıkla ... İyi yapmışsın Paşam, ben de uyku tutmayınca mecbur vakit öldürüyorum sağda solda. - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: O senin güzelliğin abi. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Kardeşim.
tinasoft' Alıntı: Allah'a şükür iyiyim bende baş sahuru beklerken bi selam veriyim buraya dedim Genişletmek için tıkla ... İyi yapmışsın Paşam, ben de uyku tutmayınca mecbur vakit öldürüyorum sağda solda. - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: O senin güzelliğin abi. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Kardeşim.
-efşan Üye anil41kocaeli' Alıntı: ne guzel muhabbet ediyoz işte abi Genişletmek için tıkla ... Kardeşim yanlış anladın, öyle umuyorum en azından.
anil41kocaeli' Alıntı: ne guzel muhabbet ediyoz işte abi Genişletmek için tıkla ... Kardeşim yanlış anladın, öyle umuyorum en azından.
Furkan Emekli Üye anil41kocaeli' Alıntı: furkan sana kaç gun gdyr şarj Genişletmek için tıkla ... Sabah alıyorum bir daha ki sabaha kadar yetiyor. Şarj bitmiyor ama ben kapatıyorum.
anil41kocaeli' Alıntı: furkan sana kaç gun gdyr şarj Genişletmek için tıkla ... Sabah alıyorum bir daha ki sabaha kadar yetiyor. Şarj bitmiyor ama ben kapatıyorum.
Anil-D Üye yok ben yanlış anlamadim canın sıkılıyorya bende muhabbet ediyoz dedim bu - - - Eklendi - - - bana şarj dayanmıyo
yok ben yanlış anlamadim canın sıkılıyorya bende muhabbet ediyoz dedim bu - - - Eklendi - - - bana şarj dayanmıyo