Furkan Emekli Üye Anafor.CK' Alıntı: Bak bu daha hoş işte. Genişletmek için tıkla ... 11.yy dan cumhuriyetteki bütün sairlere kadar hepsini çıkıyorum. Birkaç tane şiiri de ezbere biliyorum. Senin siirlerinde çok hoşuma gidiyor.
Anafor.CK' Alıntı: Bak bu daha hoş işte. Genişletmek için tıkla ... 11.yy dan cumhuriyetteki bütün sairlere kadar hepsini çıkıyorum. Birkaç tane şiiri de ezbere biliyorum. Senin siirlerinde çok hoşuma gidiyor.
Enes Üye Anafor.CK' Alıntı: Bu kadar edebiyat sever olmasına sevindim. Genişletmek için tıkla ... Şu şiir işinde aklımı kurcaladın abi Kesinlikle denemeliyim
Anafor.CK' Alıntı: Bu kadar edebiyat sever olmasına sevindim. Genişletmek için tıkla ... Şu şiir işinde aklımı kurcaladın abi Kesinlikle denemeliyim
-efşan Üye Furkan Emekli' Alıntı: 11.yy dan cumhuriyetteki bütün sairlere kadar hepsini çıkıyorum. Birkaç tane şiiri de ezbere biliyorum. Senin siirlerinde çok hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla ... Edebiyat kişisel gelişimde temel unsurdur Kardeşim. Esta'ğfurullah, ben sadece zırvalıyorum bazı bazı.
Furkan Emekli' Alıntı: 11.yy dan cumhuriyetteki bütün sairlere kadar hepsini çıkıyorum. Birkaç tane şiiri de ezbere biliyorum. Senin siirlerinde çok hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla ... Edebiyat kişisel gelişimde temel unsurdur Kardeşim. Esta'ğfurullah, ben sadece zırvalıyorum bazı bazı.
-efşan Üye TheFenomen' Alıntı: Şu şiir işinde aklımı kurcaladın abi Kesinlikle denemeliyim Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle dene. Lâkin ilk okuyan olmak isterim.
TheFenomen' Alıntı: Şu şiir işinde aklımı kurcaladın abi Kesinlikle denemeliyim Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle dene. Lâkin ilk okuyan olmak isterim.
achambo Üye Kayahan14' Alıntı: Selamın aleyküm hayırlı geceler kaçmıycam birileri varsa Genişletmek için tıkla ... yemeğe gidiyodum ben ama duranlar var
Kayahan14' Alıntı: Selamın aleyküm hayırlı geceler kaçmıycam birileri varsa Genişletmek için tıkla ... yemeğe gidiyodum ben ama duranlar var
-efşan Üye anil41kocaeli' Alıntı: aynen şair sandım ben ilk anafor abiyi Genişletmek için tıkla ... Keşke olabilsem.
anil41kocaeli' Alıntı: aynen şair sandım ben ilk anafor abiyi Genişletmek için tıkla ... Keşke olabilsem.
Furkan Emekli Üye Anafor.CK' Alıntı: Edebiyat kişisel gelişimde temel unsurdur Kardeşim. Esta'ğfurullah, ben sadece zırvalıyorum bazı bazı. Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah abi. Çok iyisin bu konuda
Anafor.CK' Alıntı: Edebiyat kişisel gelişimde temel unsurdur Kardeşim. Esta'ğfurullah, ben sadece zırvalıyorum bazı bazı. Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah abi. Çok iyisin bu konuda
Kayahan14 Üye achambo' Alıntı: yemeğe gidiyodum ben ama duranlar var Genişletmek için tıkla ... daha var la yemeğe bizim 3 ü 20 geçe nerede oturuyorsun sen
achambo' Alıntı: yemeğe gidiyodum ben ama duranlar var Genişletmek için tıkla ... daha var la yemeğe bizim 3 ü 20 geçe nerede oturuyorsun sen
-efşan Üye Furkan Emekli' Alıntı: Estağfurullah abi. Çok iyisin bu konuda Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Kardeşim, klasiğim olsa da dile getireyim yine; Güzel bakan yalnızca güzelliğe tabidir.
Furkan Emekli' Alıntı: Estağfurullah abi. Çok iyisin bu konuda Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Kardeşim, klasiğim olsa da dile getireyim yine; Güzel bakan yalnızca güzelliğe tabidir.