Anil-D Üye mehmetim ben mehmet kınalı mehmet anam yakmıştı kınayı ben kucukken vatana kurban olim diye buda benden
mehmetim ben mehmet kınalı mehmet anam yakmıştı kınayı ben kucukken vatana kurban olim diye buda benden
achambo Üye OPC' Alıntı: Selamın aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin kardeşim
-efşan Üye MrTech' Alıntı: Selamün aleyküm Görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... Esselamu Aleyke, Allah'ın selâmeti üzerine olsun.
MrTech' Alıntı: Selamün aleyküm Görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... Esselamu Aleyke, Allah'ın selâmeti üzerine olsun.
Enes Üye anil41kocaeli' Alıntı: mehmetim ben mehmet kınalı mehmet anam yakmıştı kınayı ben kucukken vatana kurban olim diye buda benden Genişletmek için tıkla ... akrostiş "mkabv" aslında güzel isim olur
anil41kocaeli' Alıntı: mehmetim ben mehmet kınalı mehmet anam yakmıştı kınayı ben kucukken vatana kurban olim diye buda benden Genişletmek için tıkla ... akrostiş "mkabv" aslında güzel isim olur
Enes Üye Anafor.CK' Alıntı: Gerçekten şiir yazıyor musun? Genişletmek için tıkla ... Hiç böyle bir şey denemedim. Bu şiir mevzu yine böyle sıkıntılı bir anımda hadi akrostiş yazdım diyerek eğlenmemdi forumda öyle gitti
Anafor.CK' Alıntı: Gerçekten şiir yazıyor musun? Genişletmek için tıkla ... Hiç böyle bir şey denemedim. Bu şiir mevzu yine böyle sıkıntılı bir anımda hadi akrostiş yazdım diyerek eğlenmemdi forumda öyle gitti
Enes Üye achambo' Alıntı: bir yetenek daha bulunuyor Genişletmek için tıkla ... Çok önceden konum vardı akrostiş diye şimdiki adı Hort
achambo' Alıntı: bir yetenek daha bulunuyor Genişletmek için tıkla ... Çok önceden konum vardı akrostiş diye şimdiki adı Hort
-efşan Üye TheFenomen' Alıntı: Hiç böyle bir şey denemedim. Bu şiir mevzu yine böyle sıkıntılı bir anımda hadi akrostiş yazdım diyerek eğlenmemdi forumda öyle gitti Genişletmek için tıkla ... Anladım Kardeşim, lâkin sıkıntını atmayı bir de yazarak denemelisin.
TheFenomen' Alıntı: Hiç böyle bir şey denemedim. Bu şiir mevzu yine böyle sıkıntılı bir anımda hadi akrostiş yazdım diyerek eğlenmemdi forumda öyle gitti Genişletmek için tıkla ... Anladım Kardeşim, lâkin sıkıntını atmayı bir de yazarak denemelisin.
Furkan Emekli Üye TheFenomen' Alıntı: Çok önceden konum vardı akrostiş diye şimdiki adı Hort Genişletmek için tıkla ... Adam her türlü yazıyor ya. Daha ötesi var mı ?
TheFenomen' Alıntı: Çok önceden konum vardı akrostiş diye şimdiki adı Hort Genişletmek için tıkla ... Adam her türlü yazıyor ya. Daha ötesi var mı ?
ANIL Admin Şu anda 10 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 5 misafir) ANIL*, achambo*+, TheFenomen, anil41kocaeli, MrTech*
Şu anda 10 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 5 misafir) ANIL*, achambo*+, TheFenomen, anil41kocaeli, MrTech*
Enes Üye Anafor.CK' Alıntı: Anladım Kardeşim, lâkin sıkıntını atmayı bir de yazarak denemelisin. Genişletmek için tıkla ... Evet aslında bunu denemeliyim
Anafor.CK' Alıntı: Anladım Kardeşim, lâkin sıkıntını atmayı bir de yazarak denemelisin. Genişletmek için tıkla ... Evet aslında bunu denemeliyim
Anil-D Üye ögrencılerın kabusudur her zaman çalış onu olursun bilgi dolu devamını getircem bi dk dusunuym
-efşan Üye ANIL' Alıntı: Şu anda 10 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 5 misafir) ANIL*, achambo*+, TheFenomen, anil41kocaeli, MrTech* Genişletmek için tıkla ... Ben yokum.
ANIL' Alıntı: Şu anda 10 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 5 misafir) ANIL*, achambo*+, TheFenomen, anil41kocaeli, MrTech* Genişletmek için tıkla ... Ben yokum.