-efşan Üye TheFenomen' Alıntı: Abi bu gece de ben yaşıyorum sivri sinek vak'ası Genişletmek için tıkla ... Ben artık bıraktım uğraşmayı, ısırsınlar.
TheFenomen' Alıntı: Abi bu gece de ben yaşıyorum sivri sinek vak'ası Genişletmek için tıkla ... Ben artık bıraktım uğraşmayı, ısırsınlar.
Enes Üye Anafor.CK' Alıntı: Ben artık bıraktım uğraşmayı, ısırsınlar. Genişletmek için tıkla ... Ama onunda yöntemi iyi ısırdıkları yerleri ılık su ile yıkadığın zaman o kaşıntı hissi gidiyor gece gece enteresan bir bilgi oldu ama
Anafor.CK' Alıntı: Ben artık bıraktım uğraşmayı, ısırsınlar. Genişletmek için tıkla ... Ama onunda yöntemi iyi ısırdıkları yerleri ılık su ile yıkadığın zaman o kaşıntı hissi gidiyor gece gece enteresan bir bilgi oldu ama
-efşan Üye TheFenomen' Alıntı: Ama onunda yöntemi iyi ısırdıkları yerleri ılık su ile yıkadığın zaman o kaşıntı hissi gidiyor gece gece enteresan bir bilgi oldu ama Genişletmek için tıkla ... Bende kaşıntı yapmıyor pek. Ama güzel keşif.
TheFenomen' Alıntı: Ama onunda yöntemi iyi ısırdıkları yerleri ılık su ile yıkadığın zaman o kaşıntı hissi gidiyor gece gece enteresan bir bilgi oldu ama Genişletmek için tıkla ... Bende kaşıntı yapmıyor pek. Ama güzel keşif.
Enes Üye Furkan Emekli' Alıntı: Mehmet Genişletmek için tıkla ... Mehmedim oy Mehmedim En çok bu mısrada tekledim Hay ben senin Mübarak elleriden öpeyim Esslamü aleyküm Teşekkürler ederim Uysada uydu uymasa da uydu
Furkan Emekli' Alıntı: Mehmet Genişletmek için tıkla ... Mehmedim oy Mehmedim En çok bu mısrada tekledim Hay ben senin Mübarak elleriden öpeyim Esslamü aleyküm Teşekkürler ederim Uysada uydu uymasa da uydu
achambo Üye anil41kocaeli' Alıntı: ne alıntısı ben yazdım ilk Genişletmek için tıkla ... tebessüm smileyiyle ben yazıyodum her gün
anil41kocaeli' Alıntı: ne alıntısı ben yazdım ilk Genişletmek için tıkla ... tebessüm smileyiyle ben yazıyodum her gün
Furkan Emekli Üye TheFenomen' Alıntı: Mehmetdim oy Mehmedim En çok bu mısrada tekledim Hay ben senin Mübarak elleriden öpeyim Esslamü aleyküm Teşekkürler ederim Uysada uydu uymasa da uydu Genişletmek için tıkla ... Usta hakkaten çok iyisin ya
TheFenomen' Alıntı: Mehmetdim oy Mehmedim En çok bu mısrada tekledim Hay ben senin Mübarak elleriden öpeyim Esslamü aleyküm Teşekkürler ederim Uysada uydu uymasa da uydu Genişletmek için tıkla ... Usta hakkaten çok iyisin ya
-efşan Üye TheFenomen' Alıntı: Mehmetdim oy Mehmedim En çok bu mısrada tekledim Hay ben senin Mübarak elleriden öpeyim Esslamü aleyküm Teşekkürler ederim Uysada uydu uymasa da uydu Genişletmek için tıkla ... Benim şiirler yalan oldu.
TheFenomen' Alıntı: Mehmetdim oy Mehmedim En çok bu mısrada tekledim Hay ben senin Mübarak elleriden öpeyim Esslamü aleyküm Teşekkürler ederim Uysada uydu uymasa da uydu Genişletmek için tıkla ... Benim şiirler yalan oldu.
Enes Üye Anafor.CK' Alıntı: Benim şiirler yalan oldu. Genişletmek için tıkla ... Abi çok güldüm ya bunu okuduğum zaman - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: Usta hakkaten çok iyisin ya Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: : Genişletmek için tıkla ... Beğendin mi Anıl
Anafor.CK' Alıntı: Benim şiirler yalan oldu. Genişletmek için tıkla ... Abi çok güldüm ya bunu okuduğum zaman - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: Usta hakkaten çok iyisin ya Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: : Genişletmek için tıkla ... Beğendin mi Anıl
-efşan Üye TheFenomen' Alıntı: Abi çok güldüm ya bunu okuduğum zaman - - - Eklendi - - - Estağfurullah Genişletmek için tıkla ... Gerçekten şiir yazıyor musun?
TheFenomen' Alıntı: Abi çok güldüm ya bunu okuduğum zaman - - - Eklendi - - - Estağfurullah Genişletmek için tıkla ... Gerçekten şiir yazıyor musun?