MrTech Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Yaşar nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyi diyelim iyi olalim abim.Sen nasilsin ?
OttomaN TigeR' Alıntı: Yaşar nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyi diyelim iyi olalim abim.Sen nasilsin ?
OttomaN TigeR Üye Cengiz sen hiç uyumuyon mu la? - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: İyi diyelim iyi olalim abim.Sen nasilsin ? Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin, aynı kardeşim bir değişiklik yok.
Cengiz sen hiç uyumuyon mu la? - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: İyi diyelim iyi olalim abim.Sen nasilsin ? Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin, aynı kardeşim bir değişiklik yok.
MrTech Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Cengiz sen hiç uyumuyon mu la? - - - Eklendi - - - Allah iyilik versin, aynı kardeşim bir değişiklik yok. Genişletmek için tıkla ... Oruc nasil gidiyor abim ? - - - Eklendi - - - Allah iyi etsin abi.
OttomaN TigeR' Alıntı: Cengiz sen hiç uyumuyon mu la? - - - Eklendi - - - Allah iyilik versin, aynı kardeşim bir değişiklik yok. Genişletmek için tıkla ... Oruc nasil gidiyor abim ? - - - Eklendi - - - Allah iyi etsin abi.
OttomaN TigeR Üye Anafor.CK' Alıntı: Abi i.l.a.c alınca çok uyuyorum da normal vakitlerde 2-3 saat anca. Genişletmek için tıkla ... sormam hataydı zaten, nasılsın inşallah?
Anafor.CK' Alıntı: Abi i.l.a.c alınca çok uyuyorum da normal vakitlerde 2-3 saat anca. Genişletmek için tıkla ... sormam hataydı zaten, nasılsın inşallah?
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: sormam hataydı zaten, nasılsın inşallah? Genişletmek için tıkla ... Esta'ğfurullah Abim. Neden hata? Şükürler olsun iyiyim Abi, sen nasılsın İnşallah?
OttomaN TigeR' Alıntı: sormam hataydı zaten, nasılsın inşallah? Genişletmek için tıkla ... Esta'ğfurullah Abim. Neden hata? Şükürler olsun iyiyim Abi, sen nasılsın İnşallah?
OttomaN TigeR Üye MrTech' Alıntı: Oruc nasil gidiyor abim ? - - - Eklendi - - - Allah iyi etsin abi. Genişletmek için tıkla ... Vallahi kardeşim bu yaşıma kadar oruçla aramda hiç bir problem olmadı, inşallah hiç olmaz. - - - Eklendi - - - Anafor.CK' Alıntı: Esta'ğfurullah Abim. Neden hata? Şükürler olsun iyiyim Abi, sen nasılsın İnşallah? Genişletmek için tıkla ... Hamdolsun rabbime iyiyim Cengiz. - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: Kimse yok mu ? Genişletmek için tıkla ... Kime baktıydın?
MrTech' Alıntı: Oruc nasil gidiyor abim ? - - - Eklendi - - - Allah iyi etsin abi. Genişletmek için tıkla ... Vallahi kardeşim bu yaşıma kadar oruçla aramda hiç bir problem olmadı, inşallah hiç olmaz. - - - Eklendi - - - Anafor.CK' Alıntı: Esta'ğfurullah Abim. Neden hata? Şükürler olsun iyiyim Abi, sen nasılsın İnşallah? Genişletmek için tıkla ... Hamdolsun rabbime iyiyim Cengiz. - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: Kimse yok mu ? Genişletmek için tıkla ... Kime baktıydın?
MrTech Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Vallahi kardeşim bu yaşıma kadar oruçla aramda hiç bir problem olmadı, inşallah hiç olmaz. - - - Eklendi - - - Hamdolsun rabbime iyiyim Cengiz. - - - Eklendi - - - Kime baktıydın? Genişletmek için tıkla ... Allah bozmasin abim.Gene dikkat edin benim gibi yere yigilmayin.
OttomaN TigeR' Alıntı: Vallahi kardeşim bu yaşıma kadar oruçla aramda hiç bir problem olmadı, inşallah hiç olmaz. - - - Eklendi - - - Hamdolsun rabbime iyiyim Cengiz. - - - Eklendi - - - Kime baktıydın? Genişletmek için tıkla ... Allah bozmasin abim.Gene dikkat edin benim gibi yere yigilmayin.
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Vallahi kardeşim bu yaşıma kadar oruçla aramda hiç bir problem olmadı, inşallah hiç olmaz. - - - Eklendi - - - Hamdolsun rabbime iyiyim Cengiz. - - - Eklendi - - - Kime baktıydın? Genişletmek için tıkla ... Daim olsun Abim.
OttomaN TigeR' Alıntı: Vallahi kardeşim bu yaşıma kadar oruçla aramda hiç bir problem olmadı, inşallah hiç olmaz. - - - Eklendi - - - Hamdolsun rabbime iyiyim Cengiz. - - - Eklendi - - - Kime baktıydın? Genişletmek için tıkla ... Daim olsun Abim.
Furkan Emekli Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Kime baktıydın? Genişletmek için tıkla ... Vay Gökçen abi kusura bakma abicim geç gördüm. Sana ve Herkese hayırlı sabahlar şimdiden.
OttomaN TigeR' Alıntı: Kime baktıydın? Genişletmek için tıkla ... Vay Gökçen abi kusura bakma abicim geç gördüm. Sana ve Herkese hayırlı sabahlar şimdiden.
MrTech Üye Şu anda 14 kişi bu konuyu okuyor. (1 üye ve 13 misafir) MrTech* - - - Eklendi - - - Ne çok misafir var yahu Şu anda 19 kişi bu konuyu okuyor. (1 üye ve 18 misafir) MrTech*
Şu anda 14 kişi bu konuyu okuyor. (1 üye ve 13 misafir) MrTech* - - - Eklendi - - - Ne çok misafir var yahu Şu anda 19 kişi bu konuyu okuyor. (1 üye ve 18 misafir) MrTech*