Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Anil-D

Üye
kusur islemedin ben seni sadece bılgılendırıyim dedim

-efşan

Üye
eyv

- - - Eklendi - - -

sa gençlik demek yerin selamunaleykum geçnlik mi demem lazım dı anlamadım ? bi hata yaptıysam kusura bakmayın

Esta'ğfurullah. Selâmı gerektiği gibi vermek gerek.
Yani "Selâmın Aleyküm " olarak.

- - - Eklendi - - -

eyv

- - - Eklendi - - -

sa gençlik demek yerin selamunaleykum geçnlik mi demem lazım dı anlamadım ? bi hata yaptıysam kusura bakmayın

Esta'ğfurullah. Selâmı gerektiği gibi vermek gerek.
Yani "Selâmın Aleyküm " olarak.

- - - Eklendi - - -

Buyur güzel kardeşim.

General mobile discovery alağım inşallah babam olur dedi 15-20 gün içinde sence nasıl

Birde eve internet taktıracağım hafta içi sınırsız uygun bi fiyata bi danışayım sana

Anil-D

Üye
hosgeldin kardeş aleyküm selam

iOSait

Üye
burdaki davulcu sanki intikam alırcasına bildiğin osmanlı tokadı atarak vuruyo davula yaa

Anil-D

Üye
kardes general mobile çin malı degilmi:

- - - Eklendi - - -

neresi oraki

amerikan şirketi diye biliyorum %30 kadarda türk ortağı var ben öyle biliyorum

Ayrıca o telefon gayet iyi

Anil-D

Üye
iyi o zaman ben öyle biliyodum sende ne telefon var

Oğuzhan

Üye
General mobile discovery alağım inşallah babam olur dedi 15-20 gün içinde sence nasıl

Birde eve internet taktıracağım hafta içi sınırsız uygun bi fiyata bi danışayım sana
Ace 2 diyordun. Motorola diyordun. N'oldu?

-efşan

Üye

Kardeşim cihaz hakkında pek bir malumatım yok. Özellikler ve fiyat dikkate alındığında alınası bir cihaz lâkin kullanıcılarına danışmak gerek. Forumda anakonu olarak mevcuttu sanki.
İnternette TTNet sınırsız internet var. 60 Tl idi sanki.
Ama ricam şudur ki araştırmadan ne cihazı al, ne de interneti. Pek güncel bilgi sahibi değilim bu hususta.
Konu açıp arkadaşların görüşlerini dikkate almakta fayda var.

Anil-D

Üye
güzelse bendemi alsam

telefonu çok araştırdım abi interneti dediğin gibi yapacağım ama merak ettim ttnette sınıraız diyor alltarafta kota yazıyor

Oğuz bu en iyi f/p cihazı bence bütçeme bu geliyor

Oğuzhan

Üye
telefonu çok araştırdım abi interneti dediğin gibi yapacağım ama merak ettim ttnette sınıraız diyor alltarafta kota yazıyor

Oğuz bu en iyi f/p cihazı bence bütçeme bu geliyor

Simdiden hayirli olaun o zaman. Ne zaman alacaksin?

Mesela ne kadara düşer 500 kbp/s ın aşağısına düşmez herhalde

O konuyu sürekli takip ediyorum bütü yorumları okudum-okuyorum

Anil-D

Üye
güzel telefon fiyatı nedir