-efşan Üye CABBAR' Alıntı: Inşallah abi Inşallah Genişletmek için tıkla ... Allah gönlüne göre versin İnşallah Güzel kardeşim.
CABBAR' Alıntı: Inşallah abi Inşallah Genişletmek için tıkla ... Allah gönlüne göre versin İnşallah Güzel kardeşim.
_YldZEneS_ Üye anil41kocaeli' Alıntı: benim telefon isınıyor hemde çok neden olabilir Genişletmek için tıkla ... 3g de nete girdiğin için olabilir çünkü şuan benim tel yanıyo
anil41kocaeli' Alıntı: benim telefon isınıyor hemde çok neden olabilir Genişletmek için tıkla ... 3g de nete girdiğin için olabilir çünkü şuan benim tel yanıyo
-efşan Üye CABBAR' Alıntı: Herkese hayırlı geceler. Sahura hazırlık yapma vakti Genişletmek için tıkla ... Hayırlı sahurlar Kardeşim.
CABBAR' Alıntı: Herkese hayırlı geceler. Sahura hazırlık yapma vakti Genişletmek için tıkla ... Hayırlı sahurlar Kardeşim.
-efşan Üye ahmetkartal' Alıntı: Merak ettim Genişletmek için tıkla ... O halde gizli tutma hakkına sahibim.
ahmetkartal Üye anil41kocaeli' Alıntı: ama senden benden buyuk onu bil yeter Genişletmek için tıkla ... Bilmek istediğim buydu
anil41kocaeli' Alıntı: ama senden benden buyuk onu bil yeter Genişletmek için tıkla ... Bilmek istediğim buydu