Akıncı Üye Anafor.CK' Alıntı: Ve Aleyküm Selâm. Genişletmek için tıkla ... nasılsın abim geç yatıyon sonra 19 saat uyuyorum diyorsun
Anafor.CK' Alıntı: Ve Aleyküm Selâm. Genişletmek için tıkla ... nasılsın abim geç yatıyon sonra 19 saat uyuyorum diyorsun
-efşan Üye -Akıncı' Alıntı: nasılsın abim geç yatıyon sonra 19 saat uyuyorum diyorsun Genişletmek için tıkla ... Ama geç kalkıyorum da geç yatıyorum. Şükürler olsun, sen nasılsın?
-Akıncı' Alıntı: nasılsın abim geç yatıyon sonra 19 saat uyuyorum diyorsun Genişletmek için tıkla ... Ama geç kalkıyorum da geç yatıyorum. Şükürler olsun, sen nasılsın?
Akıncı Üye Anafor.CK' Alıntı: Ama geç kalkıyorum da geç yatıyorum. Şükürler olsun, sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim izinliyim yarın
Anafor.CK' Alıntı: Ama geç kalkıyorum da geç yatıyorum. Şükürler olsun, sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim izinliyim yarın
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: a.s. Burak hoşgeldın nasısın Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen naslsın
Furkan Emekli Üye -Akıncı' Alıntı: bende iyiyim izinliyim yarın Genişletmek için tıkla ... Özel olmazsa iş ne ?
-efşan Üye -Akıncı' Alıntı: bende iyiyim izinliyim yarın Genişletmek için tıkla ... Ne güzel. O bir günlük izin yıllara bedel oluyor yahu
-Akıncı' Alıntı: bende iyiyim izinliyim yarın Genişletmek için tıkla ... Ne güzel. O bir günlük izin yıllara bedel oluyor yahu
Uhops Üye Gta gibi arabaya binip dağda taşta otobanda gezeceğim bi oyun biliyormusunuz arkadaşlar. Utorrent boşta kaldı.
Gta gibi arabaya binip dağda taşta otobanda gezeceğim bi oyun biliyormusunuz arkadaşlar. Utorrent boşta kaldı.