OPC Üye CABBAR' Alıntı: Sınavlar var da umrumda değil şu sıralar Ismail'im. Konuşuruz bi ara Sahur'u yapayım Genişletmek için tıkla ... Tamam abim ben de sahurumu yaptim geldim sağlıktan yana bi durum olmasında İnşallah
CABBAR' Alıntı: Sınavlar var da umrumda değil şu sıralar Ismail'im. Konuşuruz bi ara Sahur'u yapayım Genişletmek için tıkla ... Tamam abim ben de sahurumu yaptim geldim sağlıktan yana bi durum olmasında İnşallah
-efşan Üye ZaZuM' Alıntı: tıp fakültesinde sağlık memuruyum Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylıklar ihsan eylesin. İşin zor.
ZaZuM' Alıntı: tıp fakültesinde sağlık memuruyum Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylıklar ihsan eylesin. İşin zor.
ZaZuM Üye sorma ya bide beyin cerrahisindeyim hep duman hastalar allah dan bu ara ramazan hocalar pek hasta kabul etmez oldular bide yaz tatili falan ecuk yayıldık bi ara dumandık
sorma ya bide beyin cerrahisindeyim hep duman hastalar allah dan bu ara ramazan hocalar pek hasta kabul etmez oldular bide yaz tatili falan ecuk yayıldık bi ara dumandık
OPC Üye anil41kocaeli' Alıntı: opc ad ismailmi? Genişletmek için tıkla ... Evet - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sen İstanbulda mi oturuyodun reis
anil41kocaeli' Alıntı: opc ad ismailmi? Genişletmek için tıkla ... Evet - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sen İstanbulda mi oturuyodun reis
codblackops2 Üye OPC' Alıntı: Evet - - - Eklendi - - - Sen İstanbulda mi oturuyodun reis Genişletmek için tıkla ... evet ama konyada okuyorum
OPC' Alıntı: Evet - - - Eklendi - - - Sen İstanbulda mi oturuyodun reis Genişletmek için tıkla ... evet ama konyada okuyorum
OPC Üye Anıl yas 17 benim - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: evet ama konyada okuyorum Genişletmek için tıkla ... İstanbulun neresinden
Anıl yas 17 benim - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: evet ama konyada okuyorum Genişletmek için tıkla ... İstanbulun neresinden
codblackops2 Üye OPC' Alıntı: Anıl yas 17 benim - - - Eklendi - - - İstanbulun neresinden Genişletmek için tıkla ... pendik
OPC' Alıntı: Anıl yas 17 benim - - - Eklendi - - - İstanbulun neresinden Genişletmek için tıkla ... pendik
OPC Üye Anafor.CK' Alıntı: İstanbul Fatih ilçesinde on beş senem geçti. Genişletmek için tıkla ... Fatih'te okuyorum abi - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: pendik Genişletmek için tıkla ... Pendik İstanbul sayılmıyormuş
Anafor.CK' Alıntı: İstanbul Fatih ilçesinde on beş senem geçti. Genişletmek için tıkla ... Fatih'te okuyorum abi - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: pendik Genişletmek için tıkla ... Pendik İstanbul sayılmıyormuş