CABBAR Üye OPC' Alıntı: İyi abi Allaha şükür yatışlardayım arada ygs çalışıyorum senin sınavlar var di mi abi - - - Eklendi - - - Nickim mi? Genişletmek için tıkla ... Sınavlar var da umrumda değil şu sıralar Ismail'im. Konuşuruz bi ara Sahur'u yapayım
OPC' Alıntı: İyi abi Allaha şükür yatışlardayım arada ygs çalışıyorum senin sınavlar var di mi abi - - - Eklendi - - - Nickim mi? Genişletmek için tıkla ... Sınavlar var da umrumda değil şu sıralar Ismail'im. Konuşuruz bi ara Sahur'u yapayım
Anil-D Üye ismini merak ettimya onu felan - - - Eklendi - - - o gökçen abi ben seni cıkarırım hoş geldin
-efşan Üye anil41kocaeli' Alıntı: ismini merak ettimya onu felan - - - Eklendi - - - o gökçen abi ben seni cıkarırım hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Anladım Kardeşim. Ben de özel bir durum cereyan etti sandın. İstediğin zaman özel mesaj atabilirsin Kardeşim.
anil41kocaeli' Alıntı: ismini merak ettimya onu felan - - - Eklendi - - - o gökçen abi ben seni cıkarırım hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Anladım Kardeşim. Ben de özel bir durum cereyan etti sandın. İstediğin zaman özel mesaj atabilirsin Kardeşim.