by-pegasus Üye hayırlı geceler birde her geldiğimde yeni bir kullanıcı geliyor kimseyi tanımıyorum tanışacaklar
Joker Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Selam, herkese hayırlı geceler diliyorum Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abi.Nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: Selam, herkese hayırlı geceler diliyorum Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abi.Nasılsın
OttomaN TigeR Üye Joker' Alıntı: Aleyküm selam abi.Nasılsın Genişletmek için tıkla ... Vay kardeşim benim nasılsın bakalım?
Joker' Alıntı: Aleyküm selam abi.Nasılsın Genişletmek için tıkla ... Vay kardeşim benim nasılsın bakalım?
Joker Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Vay kardeşim benim nasılsın bakalım? Genişletmek için tıkla ... Abi iyi değilim pek.Başım çatlıyor sen nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: Vay kardeşim benim nasılsın bakalım? Genişletmek için tıkla ... Abi iyi değilim pek.Başım çatlıyor sen nasılsın
Joker Emekli Yönetici ANIL' Alıntı: İyi geceler herkese. Genişletmek için tıkla ... Sanada Anıl hoşgeldin
Joker Emekli Yönetici achambo' Alıntı: selamun aleyküm nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam kardeşim iyiyiz sen nasılsın
achambo' Alıntı: selamun aleyküm nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam kardeşim iyiyiz sen nasılsın
achambo Üye anıl benden önce gelmiş yoksa hoşgeldin dicektim - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: Aleyküm selam kardeşim iyiyiz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... çok şükür saolasın kardeşim
anıl benden önce gelmiş yoksa hoşgeldin dicektim - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: Aleyküm selam kardeşim iyiyiz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... çok şükür saolasın kardeşim
OttomaN TigeR Üye Joker' Alıntı: Abi iyi değilim pek.Başım çatlıyor sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Allah şifa ve sabır versin inşallah kardeşim, ben iyiyim çok şükür keyfim yerinde. - - - Eklendi - - - ANIL' Alıntı: İyi geceler herkese. Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin Anıl nasılsın? - - - Eklendi - - - _YldzEnes_' Alıntı: selamün aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoş geldin
Joker' Alıntı: Abi iyi değilim pek.Başım çatlıyor sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Allah şifa ve sabır versin inşallah kardeşim, ben iyiyim çok şükür keyfim yerinde. - - - Eklendi - - - ANIL' Alıntı: İyi geceler herkese. Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin Anıl nasılsın? - - - Eklendi - - - _YldzEnes_' Alıntı: selamün aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoş geldin