OPC Üye Elektrik yok evde nerden bilicektim böyle olacağını senede 3-4 kere gider bizim buralarda şans işte rabbimden bir dersmiş mesaj alındı
Elektrik yok evde nerden bilicektim böyle olacağını senede 3-4 kere gider bizim buralarda şans işte rabbimden bir dersmiş mesaj alındı
_YldZEneS_ Üye anil41kocaeli' Alıntı: afiyet olsun şaka dedim enes nasısın Genişletmek için tıkla ... iyiyim Anıl sen nasılsın
anil41kocaeli' Alıntı: afiyet olsun şaka dedim enes nasısın Genişletmek için tıkla ... iyiyim Anıl sen nasılsın
Legendary. Üye OPC' Alıntı: Ohhh be çaktırmadan soguk suyla aldım abdesti çok şükür Allahım bu da bana iyi bir ders oldu Genişletmek için tıkla ...
OPC' Alıntı: Ohhh be çaktırmadan soguk suyla aldım abdesti çok şükür Allahım bu da bana iyi bir ders oldu Genişletmek için tıkla ...
OPC Üye x-scarface' Alıntı: Hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Sanada abi hoşgeldin - - - Eklendi - - - Yok mu kimse
x-scarface' Alıntı: Hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Sanada abi hoşgeldin - - - Eklendi - - - Yok mu kimse
Legendary. Üye Selam milet Ulan ismail senin yüzünde oruca niyet ediceğime az kalsın gusule ediyodum son anda fark ettm
Selam milet Ulan ismail senin yüzünde oruca niyet ediceğime az kalsın gusule ediyodum son anda fark ettm
OPC Üye .TremmerT.' Alıntı: Selam milet Ulan ismail senin yüzünde oruca niyet ediceğime az kalsın gusule ediyodum son anda fark ettm Genişletmek için tıkla ... Neyi çok yaparsan o gelirmiş aklına
.TremmerT.' Alıntı: Selam milet Ulan ismail senin yüzünde oruca niyet ediceğime az kalsın gusule ediyodum son anda fark ettm Genişletmek için tıkla ... Neyi çok yaparsan o gelirmiş aklına