OPC Üye Furkan Emekli' Alıntı: elektrik de işin tuzu biberi oldu Genişletmek için tıkla ... Aynen bu iphone 4s de şarj katliamcısıymış emdi resmen 30 dakika falan maxicepte takıldım %25 gitti parlaklığı 0'a çektim
Furkan Emekli' Alıntı: elektrik de işin tuzu biberi oldu Genişletmek için tıkla ... Aynen bu iphone 4s de şarj katliamcısıymış emdi resmen 30 dakika falan maxicepte takıldım %25 gitti parlaklığı 0'a çektim
codblackops2 Üye OPC' Alıntı: Aynen bu iphone 4s de şarj katliamcısıymış emdi resmen 30 dakika falan maxicepte takıldım %25 gitti parlaklığı 0'a çektim Genişletmek için tıkla ... wifiyla mi?? - - - Eklendi - - - OPC' Alıntı: Aynen bu iphone 4s de şarj katliamcısıymış emdi resmen 30 dakika falan maxicepte takıldım %25 gitti parlaklığı 0'a çektim Genişletmek için tıkla ... wifiyla mi??
OPC' Alıntı: Aynen bu iphone 4s de şarj katliamcısıymış emdi resmen 30 dakika falan maxicepte takıldım %25 gitti parlaklığı 0'a çektim Genişletmek için tıkla ... wifiyla mi?? - - - Eklendi - - - OPC' Alıntı: Aynen bu iphone 4s de şarj katliamcısıymış emdi resmen 30 dakika falan maxicepte takıldım %25 gitti parlaklığı 0'a çektim Genişletmek için tıkla ... wifiyla mi??
OPC Üye codblackops2' Alıntı: wifiyla mi?? - - - Eklendi - - - wifiyla mi?? Genişletmek için tıkla ... Opera mı o yok 3g - - - Eklendi - - - Ya acilen elektriklerin gelmesi lazım yoksa oruç tutamıcam
codblackops2' Alıntı: wifiyla mi?? - - - Eklendi - - - wifiyla mi?? Genişletmek için tıkla ... Opera mı o yok 3g - - - Eklendi - - - Ya acilen elektriklerin gelmesi lazım yoksa oruç tutamıcam
Furkan Emekli Üye OPC' Alıntı: Aynen bu iphone 4s de şarj katliamcısıymış emdi resmen 30 dakika falan maxicepte takıldım %25 gitti parlaklığı 0'a çektim Genişletmek için tıkla ... IOS öyle.
OPC' Alıntı: Aynen bu iphone 4s de şarj katliamcısıymış emdi resmen 30 dakika falan maxicepte takıldım %25 gitti parlaklığı 0'a çektim Genişletmek için tıkla ... IOS öyle.
codblackops2 Üye genede cok fazla .. bende max % 7-8 gider ayni şartlar altinda ayrica orta parlaklikta kullanirim..
Furkan Emekli Üye .TremmerT.' Alıntı: Selam a dostlar Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam HoşGeldin kardeşim.
codblackops2 Üye .TremmerT.' Alıntı: Selam a dostlar Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam tersi duzu mert
OPC Üye codblackops2' Alıntı: genede cok fazla .. bende max % 7-8 gider ayni şartlar altinda ayrica orta parlaklikta kullanirim.. Genişletmek için tıkla ... Ama hala opera kullanıyon
codblackops2' Alıntı: genede cok fazla .. bende max % 7-8 gider ayni şartlar altinda ayrica orta parlaklikta kullanirim.. Genişletmek için tıkla ... Ama hala opera kullanıyon
Furkan Emekli Üye OPC' Alıntı: Discovery'nin canını yiyim Genişletmek için tıkla ... Telefona iyi ısındın
OPC Üye .TremmerT.' Alıntı: Bu discoverynin üretimi durmaz değil mi? Ya da fiyatında bi değişme olur mu? Genişletmek için tıkla ... Sanmıyorum da belki zam gelir millet fellik fellik arıyor - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: Telefona iyi ısındın Genişletmek için tıkla ... Symbiandan geçince öyle oldu
.TremmerT.' Alıntı: Bu discoverynin üretimi durmaz değil mi? Ya da fiyatında bi değişme olur mu? Genişletmek için tıkla ... Sanmıyorum da belki zam gelir millet fellik fellik arıyor - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: Telefona iyi ısındın Genişletmek için tıkla ... Symbiandan geçince öyle oldu
OPC Üye Ya biri elektrik versin bana oruç tutamicam off (((( - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: nerden anladin la Genişletmek için tıkla ... Hala 2 kere mesaj atıyorsun
Ya biri elektrik versin bana oruç tutamicam off (((( - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: nerden anladin la Genişletmek için tıkla ... Hala 2 kere mesaj atıyorsun