-efşan Üye kedi006' Alıntı: söylemesem Genişletmek için tıkla ... Söylemek istemiyorum Söyleyemem Söylemesem olur mu... Bunlar sana ne ifade ediyor?
kedi006' Alıntı: söylemesem Genişletmek için tıkla ... Söylemek istemiyorum Söyleyemem Söylemesem olur mu... Bunlar sana ne ifade ediyor?
PixelWolf Üye .TremmerT.' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... o değil de ben nickimi değiştircem kedi garibime gitmeye başladı - - - Eklendi - - - OPC' Alıntı: Ben de kaçıyorum arkadaşlar sizlere iyi sahurlar sahur yapıp derse oturacağım Genişletmek için tıkla ...
.TremmerT.' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... o değil de ben nickimi değiştircem kedi garibime gitmeye başladı - - - Eklendi - - - OPC' Alıntı: Ben de kaçıyorum arkadaşlar sizlere iyi sahurlar sahur yapıp derse oturacağım Genişletmek için tıkla ...
PixelWolf Üye Anafor.CK' Alıntı: Söylemek istemiyorum Söyleyemem Söylemesem olur mu... Bunlar sana ne ifade ediyor? Genişletmek için tıkla ... ismini söylemek istemeyen birini - - - Eklendi - - - .TremmerT.' Alıntı: Aslı ben Değiştiricem Genişletmek için tıkla ... niye ki seninki güzel?
Anafor.CK' Alıntı: Söylemek istemiyorum Söyleyemem Söylemesem olur mu... Bunlar sana ne ifade ediyor? Genişletmek için tıkla ... ismini söylemek istemeyen birini - - - Eklendi - - - .TremmerT.' Alıntı: Aslı ben Değiştiricem Genişletmek için tıkla ... niye ki seninki güzel?
-efşan Üye .TremmerT.' Alıntı: Değil - - - Eklendi - - - Ee Cengiz abi daha daha nasılsın Genişletmek için tıkla ... Uykuluyum, sen?
.TremmerT.' Alıntı: Değil - - - Eklendi - - - Ee Cengiz abi daha daha nasılsın Genişletmek için tıkla ... Uykuluyum, sen?
Legendary. Üye Ben 15-20 gündüe gece çalışıyorum gündüz 10 saat yattım bu gün işten ayrıldığım için anlarsın ya uykum yok sahura kadar bursayım sonra işim var bi yere gidicem gündüz yatarım biraz
Ben 15-20 gündüe gece çalışıyorum gündüz 10 saat yattım bu gün işten ayrıldığım için anlarsın ya uykum yok sahura kadar bursayım sonra işim var bi yere gidicem gündüz yatarım biraz
PixelWolf Üye Ben uyuyamamaya gidiyorum. İyi geceler - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: Burda olmayan varsa yokum desin. Genişletmek için tıkla ...
Ben uyuyamamaya gidiyorum. İyi geceler - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: Burda olmayan varsa yokum desin. Genişletmek için tıkla ...
-efşan Üye Ben de on dokuz saat uyudum ama hâlâ uykum var. Aklıma gelen şeyi mi yapacaksın yoksa, demin bahsi geçen konu ile alakalı?
Ben de on dokuz saat uyudum ama hâlâ uykum var. Aklıma gelen şeyi mi yapacaksın yoksa, demin bahsi geçen konu ile alakalı?