marist Üye achambo' Alıntı: yurtta kalmayacak olsam nokiadan kurtulmuştum şimdiye kadar Genişletmek için tıkla ... Bende Symbiancıyım
achambo' Alıntı: yurtta kalmayacak olsam nokiadan kurtulmuştum şimdiye kadar Genişletmek için tıkla ... Bende Symbiancıyım
achambo Üye Furkan Emekli' Alıntı: Model ne senin ? C6 , C7 , N8 ? Genişletmek için tıkla ... hiçbiri
Furkan Emekli Üye marist' Alıntı: Bende Symbiancıyım Genişletmek için tıkla ... Şaka bir yana da geliştirilse yine de iyi olurdu. - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: hiçbiri Genişletmek için tıkla ... Hangisi peki ? E7 N97 ?
marist' Alıntı: Bende Symbiancıyım Genişletmek için tıkla ... Şaka bir yana da geliştirilse yine de iyi olurdu. - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: hiçbiri Genişletmek için tıkla ... Hangisi peki ? E7 N97 ?
marist Üye Furkan Emekli' Alıntı: Şaka bir yana da geliştirilse yine de iyi olurdu. Genişletmek için tıkla ... Symbian öldü yüzüne bakan yok sen geliştirmekten bahsediyorsun
Furkan Emekli' Alıntı: Şaka bir yana da geliştirilse yine de iyi olurdu. Genişletmek için tıkla ... Symbian öldü yüzüne bakan yok sen geliştirmekten bahsediyorsun
Furkan Emekli Üye marist' Alıntı: Symbian öldü yüzüne bakan yok sen geliştirmekten bahsediyorsun Genişletmek için tıkla ... Öldüğü sadece resmi oldu. Destek varken de yardım yapılmıyordu. Geliştirilse yine de iyi bir alternatif olabilirdi.
marist' Alıntı: Symbian öldü yüzüne bakan yok sen geliştirmekten bahsediyorsun Genişletmek için tıkla ... Öldüğü sadece resmi oldu. Destek varken de yardım yapılmıyordu. Geliştirilse yine de iyi bir alternatif olabilirdi.
achambo Üye anil41kocaeli' Alıntı: iyi uykular pcden ustunde yazıyomu Genişletmek için tıkla ... evet yazıyo bakarsın
anil41kocaeli' Alıntı: iyi uykular pcden ustunde yazıyomu Genişletmek için tıkla ... evet yazıyo bakarsın
Anil-D Üye benimde c6 evols - - - Eklendi - - - tamam semih bılgı ıcın tesekurler - - - Eklendi - - -
marist Üye Furkan Emekli' Alıntı: Öldüğü sadece resmi oldu. Destek varken de yardım yapılmıyordu. Geliştirilse yine de iyi bir alternatif olabilirdi. Genişletmek için tıkla ... Onunda zamanı bitti yapacak bişey yok.
Furkan Emekli' Alıntı: Öldüğü sadece resmi oldu. Destek varken de yardım yapılmıyordu. Geliştirilse yine de iyi bir alternatif olabilirdi. Genişletmek için tıkla ... Onunda zamanı bitti yapacak bişey yok.