-efşan Üye marist' Alıntı: İnşallah abim. Ben çalışmaya gideceğim mecbur tutamıcam çok üzülüyorum elimden gelse yine tutmaya çalışacam. Bizim burda çok sıcak nasıl yapacaklar bilemiyorum Allah yardımcıları olsun. Genişletmek için tıkla ... İnşallah Kardeşim.
marist' Alıntı: İnşallah abim. Ben çalışmaya gideceğim mecbur tutamıcam çok üzülüyorum elimden gelse yine tutmaya çalışacam. Bizim burda çok sıcak nasıl yapacaklar bilemiyorum Allah yardımcıları olsun. Genişletmek için tıkla ... İnşallah Kardeşim.
by-pegasus Üye Anafor.CK' Alıntı: Esta'ğfurullah Kardeşim, dediğim gibi; Güzel bakan güzel görür. - - - Eklendi - - - Canımsın. - - - Eklendi - - - Esta'ğfurullah Kardeşim. Genişletmek için tıkla ... abey bana sinirlimisin
Anafor.CK' Alıntı: Esta'ğfurullah Kardeşim, dediğim gibi; Güzel bakan güzel görür. - - - Eklendi - - - Canımsın. - - - Eklendi - - - Esta'ğfurullah Kardeşim. Genişletmek için tıkla ... abey bana sinirlimisin
-efşan Üye anil41kocaeli' Alıntı: ama öyle abi Genişletmek için tıkla ... Senin güzel gözlerine sağlık Paşam, sağ olasın.
anil41kocaeli' Alıntı: ama öyle abi Genişletmek için tıkla ... Senin güzel gözlerine sağlık Paşam, sağ olasın.
-efşan Üye zxdelemi' Alıntı: abey bana sinirlimisin Genişletmek için tıkla ... Yok Paşam, neden sinirleneyim?
by-pegasus Üye Anafor.CK' Alıntı: Yok Paşam, neden sinirleneyim? Genişletmek için tıkla ... hay senin paşa dillerine gurban :
Anafor.CK' Alıntı: Yok Paşam, neden sinirleneyim? Genişletmek için tıkla ... hay senin paşa dillerine gurban :
-efşan Üye anil41kocaeli' Alıntı: ben sana bi ara pm atimde adını söyle bana merak ettimde ama burda adın gecmicek Genişletmek için tıkla ... Olur Kardeşim. - - - Eklendi - - - zxdelemi' Alıntı: hay senin paşa dillerine gurban : Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Kardeşim.
anil41kocaeli' Alıntı: ben sana bi ara pm atimde adını söyle bana merak ettimde ama burda adın gecmicek Genişletmek için tıkla ... Olur Kardeşim. - - - Eklendi - - - zxdelemi' Alıntı: hay senin paşa dillerine gurban : Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Kardeşim.
achambo Üye Anafor.CK' Alıntı: Olur Kardeşim. Genişletmek için tıkla ... söyleme lütfen - - - Eklendi - - - milletten zorla isim alıyo
Anafor.CK' Alıntı: Olur Kardeşim. Genişletmek için tıkla ... söyleme lütfen - - - Eklendi - - - milletten zorla isim alıyo
achambo Üye benim 2. ismim olduğunu bilen yok onu demem ama - - - Eklendi - - - Anafor.CK' Alıntı: Ne oldu? Genişletmek için tıkla ... düşünceli gibi davranmaya çalışıyorum
benim 2. ismim olduğunu bilen yok onu demem ama - - - Eklendi - - - Anafor.CK' Alıntı: Ne oldu? Genişletmek için tıkla ... düşünceli gibi davranmaya çalışıyorum