marist Üye Anafor.CK' Alıntı: Karpuz gibi anca yatıyorum Paşam. Genişletmek için tıkla ... Hayat sana güzel abim
Anafor.CK' Alıntı: Karpuz gibi anca yatıyorum Paşam. Genişletmek için tıkla ... Hayat sana güzel abim
marist Üye Anafor.CK' Alıntı: Ramazan başlangıç tarihi ne? Bilen var mı? Genişletmek için tıkla ... 8.nde sahura kalkacaz 9. unda oruçlu olacaz.
Anafor.CK' Alıntı: Ramazan başlangıç tarihi ne? Bilen var mı? Genişletmek için tıkla ... 8.nde sahura kalkacaz 9. unda oruçlu olacaz.
-efşan Üye marist' Alıntı: Hayat sana güzel abim Genişletmek için tıkla ... Hayat her kula güzel Kardeşim, mesele güzel bakmakta. Güle bakıp yalnızca diken görenler yaşamın zevkine varamaz.
marist' Alıntı: Hayat sana güzel abim Genişletmek için tıkla ... Hayat her kula güzel Kardeşim, mesele güzel bakmakta. Güle bakıp yalnızca diken görenler yaşamın zevkine varamaz.
marist Üye anil41kocaeli' Alıntı: ALlah rahatlık versin semih neden degistırım mobılım hemde Genişletmek için tıkla ... Çünkü benimkiyle aynı yorumları cevaplarken karıştırıyorum
anil41kocaeli' Alıntı: ALlah rahatlık versin semih neden degistırım mobılım hemde Genişletmek için tıkla ... Çünkü benimkiyle aynı yorumları cevaplarken karıştırıyorum
-efşan Üye marist' Alıntı: 8.nde sahura kalkacaz 9. unda oruçlu olacaz. Genişletmek için tıkla ... Allah herkese kolaylık verir İnşallah. Ben de tutmak istiyorum bu sene ama bakalım.
marist' Alıntı: 8.nde sahura kalkacaz 9. unda oruçlu olacaz. Genişletmek için tıkla ... Allah herkese kolaylık verir İnşallah. Ben de tutmak istiyorum bu sene ama bakalım.
-efşan Üye anil41kocaeli' Alıntı: pazartesi aksamı kalkçaz abi salı tutaçaz Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim.
anil41kocaeli' Alıntı: pazartesi aksamı kalkçaz abi salı tutaçaz Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim.
teknolojibaronu Üye selamun aleyküm uyumamam gerek havalimanından ablamı alcağım ezan vakti ama aşırı fazla uykum var tavsiye alabilirmiyim??
selamun aleyküm uyumamam gerek havalimanından ablamı alcağım ezan vakti ama aşırı fazla uykum var tavsiye alabilirmiyim??
marist Üye Anafor.CK' Alıntı: Hayat her kula güzel Kardeşim, mesele güzel bakmakta. Güle bakıp yalnızca diken görenler yaşamın zevkine varamaz. Genişletmek için tıkla ... Orası öyle abim o manada sölemedim zaten hemen edebiyata girme ölesiine demiştim.
Anafor.CK' Alıntı: Hayat her kula güzel Kardeşim, mesele güzel bakmakta. Güle bakıp yalnızca diken görenler yaşamın zevkine varamaz. Genişletmek için tıkla ... Orası öyle abim o manada sölemedim zaten hemen edebiyata girme ölesiine demiştim.
-efşan Üye anil41kocaeli' Alıntı: abi bu lafların çok güzel Genişletmek için tıkla ... Esta'ğfurullah Kardeşim, dediğim gibi; Güzel bakan güzel görür. - - - Eklendi - - - marist' Alıntı: Orası öyle abim o manada sölemedim zaten hemen edebiyata girme ölesiine demiştim. Genişletmek için tıkla ... Canımsın. - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: bence senden sair olur Genişletmek için tıkla ... Esta'ğfurullah Kardeşim.
anil41kocaeli' Alıntı: abi bu lafların çok güzel Genişletmek için tıkla ... Esta'ğfurullah Kardeşim, dediğim gibi; Güzel bakan güzel görür. - - - Eklendi - - - marist' Alıntı: Orası öyle abim o manada sölemedim zaten hemen edebiyata girme ölesiine demiştim. Genişletmek için tıkla ... Canımsın. - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: bence senden sair olur Genişletmek için tıkla ... Esta'ğfurullah Kardeşim.
marist Üye Anafor.CK' Alıntı: Allah herkese kolaylık verir İnşallah. Ben de tutmak istiyorum bu sene ama bakalım. Genişletmek için tıkla ... İnşallah abim. Ben çalışmaya gideceğim mecbur tutamıcam çok üzülüyorum elimden gelse yine tutmaya çalışacam. Bizim burda çok sıcak nasıl yapacaklar bilemiyorum Allah yardımcıları olsun.
Anafor.CK' Alıntı: Allah herkese kolaylık verir İnşallah. Ben de tutmak istiyorum bu sene ama bakalım. Genişletmek için tıkla ... İnşallah abim. Ben çalışmaya gideceğim mecbur tutamıcam çok üzülüyorum elimden gelse yine tutmaya çalışacam. Bizim burda çok sıcak nasıl yapacaklar bilemiyorum Allah yardımcıları olsun.