achambo Üye ANIL' Alıntı: Hoşgeldin İyi diyelim, sen? Genişletmek için tıkla ... iyiyim - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: aras gardaşlık ile aykut abey nerede Genişletmek için tıkla ... bilmemki görünmüyolar
ANIL' Alıntı: Hoşgeldin İyi diyelim, sen? Genişletmek için tıkla ... iyiyim - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: aras gardaşlık ile aykut abey nerede Genişletmek için tıkla ... bilmemki görünmüyolar
Akıncı Üye Anafor.CK' Alıntı: Tekne batar mı yahu? Sizi korkutmuşlar yalandan. Ben de turistleri korkutmuştum. Denizli havada son sürat açıldım tekne ile. 95'lik, çift motor bir tekne idi. Dalga geldikçe tekne havalandı. Hiç yoksa on kişi istiğfar etmişti. Genişletmek için tıkla ...
Anafor.CK' Alıntı: Tekne batar mı yahu? Sizi korkutmuşlar yalandan. Ben de turistleri korkutmuştum. Denizli havada son sürat açıldım tekne ile. 95'lik, çift motor bir tekne idi. Dalga geldikçe tekne havalandı. Hiç yoksa on kişi istiğfar etmişti. Genişletmek için tıkla ...
MrTech Üye ANIL' Alıntı: İşte gücümüz, hadi herkese yayalım RT RT RT Şu anda 32 kişi bu konuyu okuyor. (11 üye ve 21 misafir) ANIL*, _YldzEnes_*, anil41kocaeli, zxdelemi, 47MaDo47, MrTech*, Anafor.CK*, Mesut Aktaş*, -Akıncı*+, achambo*+, Kabız Civciv* Genişletmek için tıkla ... Oğuzhan burda aha
ANIL' Alıntı: İşte gücümüz, hadi herkese yayalım RT RT RT Şu anda 32 kişi bu konuyu okuyor. (11 üye ve 21 misafir) ANIL*, _YldzEnes_*, anil41kocaeli, zxdelemi, 47MaDo47, MrTech*, Anafor.CK*, Mesut Aktaş*, -Akıncı*+, achambo*+, Kabız Civciv* Genişletmek için tıkla ... Oğuzhan burda aha
by-pegasus Üye anil41kocaeli' Alıntı: hahahaD Genişletmek için tıkla ... eee yapacak bir şey yok ama olsa iyi olur aslında
anil41kocaeli' Alıntı: hahahaD Genişletmek için tıkla ... eee yapacak bir şey yok ama olsa iyi olur aslında
-efşan Üye Ama bir kere de dalgalar ile boğuşurken kolu kırmıştım. Halat ile puntel arasında kalmıştı.
Akıncı Üye achambo' Alıntı: iyiyim - - - Eklendi - - - bilmemki görünmüyolar Genişletmek için tıkla ... ozi afk anıl çıksın mod devriyesini o alacak
achambo' Alıntı: iyiyim - - - Eklendi - - - bilmemki görünmüyolar Genişletmek için tıkla ... ozi afk anıl çıksın mod devriyesini o alacak
Mesut Aktaş Emekli Yönetici ANIL' Alıntı: İşte gücümüz, hadi herkese yayalım RT RT RT Şu anda 32 kişi bu konuyu okuyor. (11 üye ve 21 misafir) ANIL*, _YldzEnes_*, anil41kocaeli, zxdelemi, 47MaDo47, MrTech*, Anafor.CK*, Mesut Aktaş*, -Akıncı*+, achambo*+, Kabız Civciv* Genişletmek için tıkla ... S.A.
ANIL' Alıntı: İşte gücümüz, hadi herkese yayalım RT RT RT Şu anda 32 kişi bu konuyu okuyor. (11 üye ve 21 misafir) ANIL*, _YldzEnes_*, anil41kocaeli, zxdelemi, 47MaDo47, MrTech*, Anafor.CK*, Mesut Aktaş*, -Akıncı*+, achambo*+, Kabız Civciv* Genişletmek için tıkla ... S.A.
MrTech Üye Anafor.CK' Alıntı: Ama bir kere de dalgalar ile boğuşurken kolu kırmıştım. Halat ile puntel arasında kalmıştı. Genişletmek için tıkla ... Of ne kötü
Anafor.CK' Alıntı: Ama bir kere de dalgalar ile boğuşurken kolu kırmıştım. Halat ile puntel arasında kalmıştı. Genişletmek için tıkla ... Of ne kötü
Akıncı Üye _YldzEnes_' Alıntı: adım çıkmış ortaya çıkıyım bari selamün aleyküm hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam sanada iyi geceler
_YldzEnes_' Alıntı: adım çıkmış ortaya çıkıyım bari selamün aleyküm hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam sanada iyi geceler
_YldZEneS_ Üye anil41kocaeli' Alıntı: hoşgeldın enes nasısın Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk anıl iyiyim sen nasılsın
anil41kocaeli' Alıntı: hoşgeldın enes nasısın Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk anıl iyiyim sen nasılsın
by-pegasus Üye anil41kocaeli' Alıntı: ben 3 batarya tasıyom yanımda Genişletmek için tıkla ... allu netdin üle biri yetmedimi ::
anil41kocaeli' Alıntı: ben 3 batarya tasıyom yanımda Genişletmek için tıkla ... allu netdin üle biri yetmedimi ::