arslansem Üye sahra25' Alıntı: Hadi bakalım Allah kolaylık versin Selam minoooşşş Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ablacım Allah razı olsun --------------- Ekleme --------------- kolaj06' Alıntı: ben gececi değilim amma gene buradayım... herkese selam eder küçüklerimin gözlerinden, büyüklerimin ellerinden... tavukalrın gagasından, ineklerin boynuzundan... eşeklerin kulağından öperim... bizim köy aklıma geldi de birden... kime yanlış anlşamasın... Genişletmek için tıkla ... Abi senin bi normal yorumunu okuyamadım şu sitede yahu --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: sen sus bak yemek yerim he Genişletmek için tıkla ... Başka ne yapıyorsun ki zaten
sahra25' Alıntı: Hadi bakalım Allah kolaylık versin Selam minoooşşş Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ablacım Allah razı olsun --------------- Ekleme --------------- kolaj06' Alıntı: ben gececi değilim amma gene buradayım... herkese selam eder küçüklerimin gözlerinden, büyüklerimin ellerinden... tavukalrın gagasından, ineklerin boynuzundan... eşeklerin kulağından öperim... bizim köy aklıma geldi de birden... kime yanlış anlşamasın... Genişletmek için tıkla ... Abi senin bi normal yorumunu okuyamadım şu sitede yahu --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: sen sus bak yemek yerim he Genişletmek için tıkla ... Başka ne yapıyorsun ki zaten
s@hr@ Üye kolaj06' Alıntı: ben gececi değilim amma gene buradayım... herkese selam eder küçüklerimin gözlerinden, büyüklerimin ellerinden... tavukalrın gagasından, ineklerin boynuzundan... eşeklerin kulağından öperim... bizim köy aklıma geldi de birden... kime yanlış anlşamasın... Genişletmek için tıkla ... ooooo hoşgeldin Mustafa nasılsın minoo' Alıntı: selam canım nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim Pınar sen nasılsın
kolaj06' Alıntı: ben gececi değilim amma gene buradayım... herkese selam eder küçüklerimin gözlerinden, büyüklerimin ellerinden... tavukalrın gagasından, ineklerin boynuzundan... eşeklerin kulağından öperim... bizim köy aklıma geldi de birden... kime yanlış anlşamasın... Genişletmek için tıkla ... ooooo hoşgeldin Mustafa nasılsın minoo' Alıntı: selam canım nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim Pınar sen nasılsın
minoo Üye sahra25' Alıntı: ooooo hoşgeldin Mustafa nasılsın İyiyim Pınar sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim ne olsun uğraşıyorum.çok mutluyum hatta --------------- Ekleme --------------- arslansem' Alıntı: Başka ne yapıyorsun ki zaten Genişletmek için tıkla ... yarın da oruç tutamıyorum malesef --------------- Ekleme --------------- arslansem' Alıntı: Abi senin bi normal yorumunu okuyamadım şu sitede yahu Genişletmek için tıkla ... ben de öyle
sahra25' Alıntı: ooooo hoşgeldin Mustafa nasılsın İyiyim Pınar sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim ne olsun uğraşıyorum.çok mutluyum hatta --------------- Ekleme --------------- arslansem' Alıntı: Başka ne yapıyorsun ki zaten Genişletmek için tıkla ... yarın da oruç tutamıyorum malesef --------------- Ekleme --------------- arslansem' Alıntı: Abi senin bi normal yorumunu okuyamadım şu sitede yahu Genişletmek için tıkla ... ben de öyle
minoo Üye arslansem' Alıntı: Tutamazsın zaten biliyordum Genişletmek için tıkla ... Tutamamak değil başka bir şey Ramazan'da görüşelim
arslansem' Alıntı: Tutamazsın zaten biliyordum Genişletmek için tıkla ... Tutamamak değil başka bir şey Ramazan'da görüşelim
minoo Üye halil09' Alıntı: herkese iyi geceler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... vaay mesaj sayısına bak albayım diyeceğiz yakında çok iyiyim ben sen nasılsın
halil09' Alıntı: herkese iyi geceler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... vaay mesaj sayısına bak albayım diyeceğiz yakında çok iyiyim ben sen nasılsın
s@hr@ Üye halil09' Alıntı: herkese iyi geceler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Halil şahsen iyiyim sen nasılsın Tuba_erva' Alıntı: herkes burda Genişletmek için tıkla ... burdayız nasılsın tatlım
halil09' Alıntı: herkese iyi geceler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Halil şahsen iyiyim sen nasılsın Tuba_erva' Alıntı: herkes burda Genişletmek için tıkla ... burdayız nasılsın tatlım
Tuba.Erva Üye yok dün gece kımse yoktubu gece okadar eksıgı görmuyorum bıle --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: iyi geceler Halil şahsen iyiyim sen nasılsın burdayız nasılsın tatlım Genişletmek için tıkla ... süperim sahram sen
yok dün gece kımse yoktubu gece okadar eksıgı görmuyorum bıle --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: iyi geceler Halil şahsen iyiyim sen nasılsın burdayız nasılsın tatlım Genişletmek için tıkla ... süperim sahram sen
minoo Üye ΛKƧİ;2533145' Alıntı: meraaabayınnnnn Genişletmek için tıkla ... amanın prenseslerimden biri geldi tek eksik Huriş 2 prens hala kayıp : --------------- Ekleme --------------- Tuba_erva' Alıntı: yok dün gece kımse yoktubu gece okadar eksıgı görmuyorum bıle --------------- Ekleme --------------- süperim sahram sen Genişletmek için tıkla ... bu gün herkes için güzel geçmiş anlaşılan ben de süperim
ΛKƧİ;2533145' Alıntı: meraaabayınnnnn Genişletmek için tıkla ... amanın prenseslerimden biri geldi tek eksik Huriş 2 prens hala kayıp : --------------- Ekleme --------------- Tuba_erva' Alıntı: yok dün gece kımse yoktubu gece okadar eksıgı görmuyorum bıle --------------- Ekleme --------------- süperim sahram sen Genişletmek için tıkla ... bu gün herkes için güzel geçmiş anlaşılan ben de süperim
s@hr@ Üye ΛKƧİ;2533145' Alıntı: meraaabayınnnnn Genişletmek için tıkla ... Merabaaaaa Sibeliiiimmmm nasılsın Tuba_erva' Alıntı: yok dün gece kımse yoktubu gece okadar eksıgı görmuyorum bıle --------------- Ekleme --------------- süperim sahram sen Genişletmek için tıkla ... kız dün berat gecesiydi yaw
ΛKƧİ;2533145' Alıntı: meraaabayınnnnn Genişletmek için tıkla ... Merabaaaaa Sibeliiiimmmm nasılsın Tuba_erva' Alıntı: yok dün gece kımse yoktubu gece okadar eksıgı görmuyorum bıle --------------- Ekleme --------------- süperim sahram sen Genişletmek için tıkla ... kız dün berat gecesiydi yaw
kol@j Üye arslansem' Alıntı: Abi senin bi normal yorumunu okuyamadım şu sitede yahu Genişletmek için tıkla ... vardır herkesin bir hikmeti... normal yazarsam sinerji olmaz.... akıllara yeni fikirler gelmez (gerçi mizah işinde bu dediklerim işe yaramaz da neyse...) sahra25' Alıntı: ooooo hoşgeldin Mustafa nasılsın Genişletmek için tıkla ... sağol sahra sizlerin arasına karışınca keyfim yerine geliyor.... Allah razı olsun...
arslansem' Alıntı: Abi senin bi normal yorumunu okuyamadım şu sitede yahu Genişletmek için tıkla ... vardır herkesin bir hikmeti... normal yazarsam sinerji olmaz.... akıllara yeni fikirler gelmez (gerçi mizah işinde bu dediklerim işe yaramaz da neyse...) sahra25' Alıntı: ooooo hoşgeldin Mustafa nasılsın Genişletmek için tıkla ... sağol sahra sizlerin arasına karışınca keyfim yerine geliyor.... Allah razı olsun...
Perfect! Üye teşekkürler herkese bende iyiym Prensler kurbaa olmuş minnooş Ayrıca albayliga daha var zaten ttnetın kotayı bitirdm cepten takilı çok zor yazmak 4gb nasıl bitti anlamadm ama
teşekkürler herkese bende iyiym Prensler kurbaa olmuş minnooş Ayrıca albayliga daha var zaten ttnetın kotayı bitirdm cepten takilı çok zor yazmak 4gb nasıl bitti anlamadm ama
Aksi Üye Merabaaaaa Sibeliiiimmmm nasılsın Genişletmek için tıkla ... ııyım bıtanemmm sanırım galıba sen nasssunnn
Merabaaaaa Sibeliiiimmmm nasılsın Genişletmek için tıkla ... ııyım bıtanemmm sanırım galıba sen nasssunnn
minoo Üye ΛKƧİ;2533168' Alıntı: nan pınarım prens derken Genişletmek için tıkla ... yok kız yanlış anlamda değil
ΛKƧİ;2533168' Alıntı: nan pınarım prens derken Genişletmek için tıkla ... yok kız yanlış anlamda değil