Invoke Üye Hoşbulduk =) - - - Eklendi - - - OPC' Alıntı: Aleyküm selam - - - Eklendi - - - Yarın galiba Discovery alacağım Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı... - - - Eklendi - - - Nasılsınız?.. - - - Eklendi - - - Şu anda 15 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 12 misafir) -qarapapaq-
Hoşbulduk =) - - - Eklendi - - - OPC' Alıntı: Aleyküm selam - - - Eklendi - - - Yarın galiba Discovery alacağım Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı... - - - Eklendi - - - Nasılsınız?.. - - - Eklendi - - - Şu anda 15 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 12 misafir) -qarapapaq-
achambo Üye Joker' Alıntı: Yorgunum biraz.Telefona ve bilgisayara bakmaktan gözlerim ağrıdı Genişletmek için tıkla ... işin ne - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: Ben yokken önemli birşey oldumu bakalım Genişletmek için tıkla ...
Joker' Alıntı: Yorgunum biraz.Telefona ve bilgisayara bakmaktan gözlerim ağrıdı Genişletmek için tıkla ... işin ne - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: Ben yokken önemli birşey oldumu bakalım Genişletmek için tıkla ...
Invoke Üye Joker' Alıntı: hadi ben kaçıyorum Allah'a emanet olun Genişletmek için tıkla ... Sen de Allah'a emanet ol.
Joker' Alıntı: hadi ben kaçıyorum Allah'a emanet olun Genişletmek için tıkla ... Sen de Allah'a emanet ol.
achambo Üye Joker' Alıntı: hadi ben kaçıyorum Allah'a emanet olun Genişletmek için tıkla ... ben de kaçıyorum herkese iyi geceler
Joker' Alıntı: hadi ben kaçıyorum Allah'a emanet olun Genişletmek için tıkla ... ben de kaçıyorum herkese iyi geceler
Invoke Üye achambo' Alıntı: ben de kaçıyorum herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Sana da... - - - Eklendi - - - zxdelemi' Alıntı: ne yapay millet ses seda yok hasta sağ varmı Genişletmek için tıkla ... Şükür, sen nasılsın? =)
achambo' Alıntı: ben de kaçıyorum herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Sana da... - - - Eklendi - - - zxdelemi' Alıntı: ne yapay millet ses seda yok hasta sağ varmı Genişletmek için tıkla ... Şükür, sen nasılsın? =)
codblackops2 Üye Bu konuya yazmayali uzun zaman oldu - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: Selamün aleyküm gececi ailesi Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam nörüyon
Bu konuya yazmayali uzun zaman oldu - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: Selamün aleyküm gececi ailesi Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam nörüyon
VKUCUKSAHİN Üye codblackops2' Alıntı: Bu konuya yazmayali uzun zaman oldu - - - Eklendi - - - Aleykum selam nörüyon Genişletmek için tıkla ... vay paşa goş geldin len Iyi sen nörüyon
codblackops2' Alıntı: Bu konuya yazmayali uzun zaman oldu - - - Eklendi - - - Aleykum selam nörüyon Genişletmek için tıkla ... vay paşa goş geldin len Iyi sen nörüyon
Furkan Emekli Üye İsmail' Alıntı: vay furkan iyi geceler - - - Eklendi - - - ve anıl iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Kusura bakma kardeşim şimdi gördüm. Sana da iyi geceler
İsmail' Alıntı: vay furkan iyi geceler - - - Eklendi - - - ve anıl iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Kusura bakma kardeşim şimdi gördüm. Sana da iyi geceler
Furkan Emekli Üye tinasoft' Alıntı: Selamün aleyküm gececi ailesi Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam HoşGeldin anil41kocaeli' Alıntı: slm millet Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam HoşGeldin.
tinasoft' Alıntı: Selamün aleyküm gececi ailesi Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam HoşGeldin anil41kocaeli' Alıntı: slm millet Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam HoşGeldin.