Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Nerelisiniz siz ... Bu avatar daha güzel değil mi enes? =) Genişletmek için tıkla ... Babam karadenizli annem sakaryalı ben de baba memur olunca kayseride doğmuşum evet güzel
-qarapapaq-' Alıntı: Nerelisiniz siz ... Bu avatar daha güzel değil mi enes? =) Genişletmek için tıkla ... Babam karadenizli annem sakaryalı ben de baba memur olunca kayseride doğmuşum evet güzel
-efşan Üye TheFenomen' Alıntı: Ha oraya bizim kandan gelen birini mi göreyirum de bagayım sen oni bağa Nedecesun oni olur mi hee ? Ha o laz damari babadan bana da geleyi - - - Eklendi - - - Evet Genişletmek için tıkla ... Hee ula, Garadenizliyuk da.
TheFenomen' Alıntı: Ha oraya bizim kandan gelen birini mi göreyirum de bagayım sen oni bağa Nedecesun oni olur mi hee ? Ha o laz damari babadan bana da geleyi - - - Eklendi - - - Evet Genişletmek için tıkla ... Hee ula, Garadenizliyuk da.
Enes Üye Anafor.CK' Alıntı: Hee ula, Garadenizliyuk da. Genişletmek için tıkla ... Kızdık mı dikeriz muncurlari
Anafor.CK' Alıntı: Hee ula, Garadenizliyuk da. Genişletmek için tıkla ... Kızdık mı dikeriz muncurlari
-efşan Üye -qarapapaq-' Alıntı: Nerelisiniz siz ... Bu avatar daha güzel değil mi enes? =) Genişletmek için tıkla ... Rize göçmeni, Samsun doğumlu, İstanbul ilinde büyüme, Samsun ilinde yetişme, Türkiye'min her ilinde soluma yetisine sahip bir Karadenizli'yim. - - - Eklendi - - - TheFenomen' Alıntı: Kızdık mı dikeriz muncurlari Genişletmek için tıkla ... Aynen.
-qarapapaq-' Alıntı: Nerelisiniz siz ... Bu avatar daha güzel değil mi enes? =) Genişletmek için tıkla ... Rize göçmeni, Samsun doğumlu, İstanbul ilinde büyüme, Samsun ilinde yetişme, Türkiye'min her ilinde soluma yetisine sahip bir Karadenizli'yim. - - - Eklendi - - - TheFenomen' Alıntı: Kızdık mı dikeriz muncurlari Genişletmek için tıkla ... Aynen.
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ben doğma büyüme Ankara... Genişletmek için tıkla ... ohoo lisede falan çıksaydın
-qarapapaq-' Alıntı: Ben doğma büyüme Ankara... Genişletmek için tıkla ... ohoo lisede falan çıksaydın
-efşan Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ben doğma büyüme Ankara... Genişletmek için tıkla ... Ankara da çok güzel bir diyar. - - - Eklendi - - - Enes?
-qarapapaq-' Alıntı: Ben doğma büyüme Ankara... Genişletmek için tıkla ... Ankara da çok güzel bir diyar. - - - Eklendi - - - Enes?
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: ohoo lisede falan çıksaydın Genişletmek için tıkla ... Çıkıp geziyoruz, başka memleket görmedim demedim. Ama yaşamaya nereye çıkıyon öyle, kolay mı?
TheFenomen' Alıntı: ohoo lisede falan çıksaydın Genişletmek için tıkla ... Çıkıp geziyoruz, başka memleket görmedim demedim. Ama yaşamaya nereye çıkıyon öyle, kolay mı?
Enes Üye Anafor.CK' Alıntı: Ankara da çok güzel bir diyar. - - - Eklendi - - - Enes? Genişletmek için tıkla ... Ben, Kayseri doğumlu, Van' da azcık büyüme, sonra Malatya'da birazcık daha büyüme ilk öğretim Bursa'da lise ve devamı Sakarya'da - - - Eklendi - - - -qarapapaq-' Alıntı: Çıkıp geziyoruz, başka memleket görmedim demedim. Ama yaşamaya nereye çıkıyon öyle, kolay mı? Genişletmek için tıkla ... kolay tabi
Anafor.CK' Alıntı: Ankara da çok güzel bir diyar. - - - Eklendi - - - Enes? Genişletmek için tıkla ... Ben, Kayseri doğumlu, Van' da azcık büyüme, sonra Malatya'da birazcık daha büyüme ilk öğretim Bursa'da lise ve devamı Sakarya'da - - - Eklendi - - - -qarapapaq-' Alıntı: Çıkıp geziyoruz, başka memleket görmedim demedim. Ama yaşamaya nereye çıkıyon öyle, kolay mı? Genişletmek için tıkla ... kolay tabi
-efşan Üye -qarapapaq-' Alıntı: Çıkıp geziyoruz, başka memleket görmedim demedim. Ama yaşamaya nereye çıkıyon öyle, kolay mı? Genişletmek için tıkla ... Kolay.
-qarapapaq-' Alıntı: Çıkıp geziyoruz, başka memleket görmedim demedim. Ama yaşamaya nereye çıkıyon öyle, kolay mı? Genişletmek için tıkla ... Kolay.
Enes Üye Anafor.CK' Alıntı: Audi A3 Sedan Concept Türkiye'ye geldi mi ya da gelecek mi? Genişletmek için tıkla ... satışa sunulmadı daha
Anafor.CK' Alıntı: Audi A3 Sedan Concept Türkiye'ye geldi mi ya da gelecek mi? Genişletmek için tıkla ... satışa sunulmadı daha
-efşan Üye Uzun zaman oldu çıkalı, niye satışa sunulmadı ki hâlâ? - - - Eklendi - - - -qarapapaq-' Alıntı: Para? Genişletmek için tıkla ... Sen adımını at hele, şehir sana koşar.
Uzun zaman oldu çıkalı, niye satışa sunulmadı ki hâlâ? - - - Eklendi - - - -qarapapaq-' Alıntı: Para? Genişletmek için tıkla ... Sen adımını at hele, şehir sana koşar.
Enes Üye Anafor.CK' Alıntı: Uzun zaman oldu çıkalı, niye satışa sunulmadı ki hâlâ? Genişletmek için tıkla ... Yoksa, laz damarı atması durdu mu ?
Anafor.CK' Alıntı: Uzun zaman oldu çıkalı, niye satışa sunulmadı ki hâlâ? Genişletmek için tıkla ... Yoksa, laz damarı atması durdu mu ?
Invoke Üye Belli olmaz, üniversitede belki giderim de Ankara daha mantıklı gibi, bence. Sizce il dışında okumak daha mı mantıklı?
Belli olmaz, üniversitede belki giderim de Ankara daha mantıklı gibi, bence. Sizce il dışında okumak daha mı mantıklı?
-efşan Üye TheFenomen' Alıntı: Yoksa, laz damarı atması durdu mu ? Genişletmek için tıkla ... Yahu bir Audi alayım diyorum aslında. Audi'den başka pek düşünmüyorum. Zaten o Concept de bizi aşar.
TheFenomen' Alıntı: Yoksa, laz damarı atması durdu mu ? Genişletmek için tıkla ... Yahu bir Audi alayım diyorum aslında. Audi'den başka pek düşünmüyorum. Zaten o Concept de bizi aşar.
Enes Üye ben yatayım artık Hepinize hayırlı geceler. Allah rahatlık versin. - - - Eklendi - - - Anafor.CK' Alıntı: Yahu bir Audi alayım diyorum aslında. Audi'den başka pek düşünmüyorum. Zaten o Concept de bizi aşar. Genişletmek için tıkla ... A3 sportback iyidir
ben yatayım artık Hepinize hayırlı geceler. Allah rahatlık versin. - - - Eklendi - - - Anafor.CK' Alıntı: Yahu bir Audi alayım diyorum aslında. Audi'den başka pek düşünmüyorum. Zaten o Concept de bizi aşar. Genişletmek için tıkla ... A3 sportback iyidir