Invoke Üye NakeDKing' Alıntı: Selamın aleyküm :-) Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. =) - - - Eklendi - - - Anafor.CK' Alıntı: Ve Aleyküm Selâm arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Nasılsınız?
NakeDKing' Alıntı: Selamın aleyküm :-) Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. =) - - - Eklendi - - - Anafor.CK' Alıntı: Ve Aleyküm Selâm arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Nasılsınız?
-efşan Üye -qarapapaq-' Alıntı: Aleyküm selam. =) - - - Eklendi - - - Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun, kötü olmayı had bilmeyen safhalardayız. Siz nasılsınız?
-qarapapaq-' Alıntı: Aleyküm selam. =) - - - Eklendi - - - Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun, kötü olmayı had bilmeyen safhalardayız. Siz nasılsınız?
Invoke Üye Anafor.CK' Alıntı: Şükürler olsun, kötü olmayı had bilmeyen safhalardayız. Siz nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Çok güzel hallerdeymişsiniz, Allah herkese nasip etsin. - - - Eklendi - - - NakeDKing' Alıntı: allah muhabbetinizi arttırsın ben kaçtım Size iyi geceler :-) Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler...
Anafor.CK' Alıntı: Şükürler olsun, kötü olmayı had bilmeyen safhalardayız. Siz nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Çok güzel hallerdeymişsiniz, Allah herkese nasip etsin. - - - Eklendi - - - NakeDKing' Alıntı: allah muhabbetinizi arttırsın ben kaçtım Size iyi geceler :-) Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler...
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Çok güzel hallerdeymişsiniz, Allah herkese nasip etsin. - - - Eklendi - - - Hayırlı geceler... Genişletmek için tıkla ... korkuçlu amca nerde Hayırlı geceler cümleten
-qarapapaq-' Alıntı: Çok güzel hallerdeymişsiniz, Allah herkese nasip etsin. - - - Eklendi - - - Hayırlı geceler... Genişletmek için tıkla ... korkuçlu amca nerde Hayırlı geceler cümleten
-efşan Üye -qarapapaq-' Alıntı: Çok güzel hallerdeymişsiniz, Allah herkese nasip etsin. - - - Eklendi - - - Hayırlı geceler... Genişletmek için tıkla ... Amin. - - - Eklendi - - - Hayırlı geceler TheFenomen. Nasılsınız İnşallah?
-qarapapaq-' Alıntı: Çok güzel hallerdeymişsiniz, Allah herkese nasip etsin. - - - Eklendi - - - Hayırlı geceler... Genişletmek için tıkla ... Amin. - - - Eklendi - - - Hayırlı geceler TheFenomen. Nasılsınız İnşallah?
Enes Üye Anafor.CK' Alıntı: Amin. - - - Eklendi - - - Hayırlı geceler TheFenomen. Nasılsınız İnşallah? Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükürler olsun Siz nasılsınız ? Enes diye anlaşmıştık sanki
Anafor.CK' Alıntı: Amin. - - - Eklendi - - - Hayırlı geceler TheFenomen. Nasılsınız İnşallah? Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükürler olsun Siz nasılsınız ? Enes diye anlaşmıştık sanki
Invoke Üye Sana da hayırlı geceler, Enes. Korkunçluyu değiştirdim, profilimde sesi kaldı, onu da değiştireceğim, yakında... - - - Eklendi - - - E nasılsın?
Sana da hayırlı geceler, Enes. Korkunçluyu değiştirdim, profilimde sesi kaldı, onu da değiştireceğim, yakında... - - - Eklendi - - - E nasılsın?
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Sana da hayırlı geceler, Enes. Korkunçluyu değiştirdim, profilimde sesi kaldı, onu da değiştireceğim, yakında... Genişletmek için tıkla ... sesi kalsın bari
-qarapapaq-' Alıntı: Sana da hayırlı geceler, Enes. Korkunçluyu değiştirdim, profilimde sesi kaldı, onu da değiştireceğim, yakında... Genişletmek için tıkla ... sesi kalsın bari
-efşan Üye TheFenomen' Alıntı: Allah'a şükürler olsun Siz nasılsınız ? Enes diye anlaşmıştık sanki Genişletmek için tıkla ... Kusuruma bakmayın lütfen, alışkanlık işte.
TheFenomen' Alıntı: Allah'a şükürler olsun Siz nasılsınız ? Enes diye anlaşmıştık sanki Genişletmek için tıkla ... Kusuruma bakmayın lütfen, alışkanlık işte.
Invoke Üye Beyaz aslanı olan sendin değil mi? - - - Eklendi - - - TheFenomen' Alıntı: sesi kalsın bari Genişletmek için tıkla ... Çok mu sevdin
Beyaz aslanı olan sendin değil mi? - - - Eklendi - - - TheFenomen' Alıntı: sesi kalsın bari Genişletmek için tıkla ... Çok mu sevdin
Enes Üye Anafor.CK' Alıntı: Kusuruma bakmayın lütfen, alışkanlık işte. Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah - - - Eklendi - - - -qarapapaq-' Alıntı: Beyaz aslanı olan sendin değil mi? - - - Eklendi - - - Çok mu sevdin Genişletmek için tıkla ... evet leon bende iyilik işte şükür sen nasılsn ? hiç dinlemedim ki
Anafor.CK' Alıntı: Kusuruma bakmayın lütfen, alışkanlık işte. Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah - - - Eklendi - - - -qarapapaq-' Alıntı: Beyaz aslanı olan sendin değil mi? - - - Eklendi - - - Çok mu sevdin Genişletmek için tıkla ... evet leon bende iyilik işte şükür sen nasılsn ? hiç dinlemedim ki
-efşan Üye Leon güzel araba ya. Bazen ben de alayım bir araba diyorum ama Laz damarım tutup yine; Ula nedecesun oni, üşenmeyecemisun pinmaya diyor, vazgeçiyorum.
Leon güzel araba ya. Bazen ben de alayım bir araba diyorum ama Laz damarım tutup yine; Ula nedecesun oni, üşenmeyecemisun pinmaya diyor, vazgeçiyorum.
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: Estağfurullah - - - Eklendi - - - evet leon bende iyilik işte şükür sen nasılsn ? hiç dinlemedim ki Genişletmek için tıkla ... Sağol, geçen konusu vardı ya, o zaman yorum yazmamıştım tanışmıyorduk, acaba doğru mu hatırlıyorum diye sordum.
TheFenomen' Alıntı: Estağfurullah - - - Eklendi - - - evet leon bende iyilik işte şükür sen nasılsn ? hiç dinlemedim ki Genişletmek için tıkla ... Sağol, geçen konusu vardı ya, o zaman yorum yazmamıştım tanışmıyorduk, acaba doğru mu hatırlıyorum diye sordum.
Enes Üye Anafor.CK' Alıntı: Leon güzel araba ya. Bazen ben de alayım bir araba diyorum ama Laz damarım tutup yine; Ula nedecesun oni, üşenmeyecemisun pinmaya diyor, vazgeçiyorum. Genişletmek için tıkla ... Ha oraya bizim kandan gelen birini mi göreyirum de bagayım sen oni bağa Nedecesun oni olur mi hee ? Ha o laz damari babadan bana da geleyi - - - Eklendi - - - -qarapapaq-' Alıntı: Sağol, geçen konusu vardı ya, o zaman yorum yazmamıştım tanışmıyorduk, acaba doğru mu hatırlıyorum diye sordum. Genişletmek için tıkla ... Evet
Anafor.CK' Alıntı: Leon güzel araba ya. Bazen ben de alayım bir araba diyorum ama Laz damarım tutup yine; Ula nedecesun oni, üşenmeyecemisun pinmaya diyor, vazgeçiyorum. Genişletmek için tıkla ... Ha oraya bizim kandan gelen birini mi göreyirum de bagayım sen oni bağa Nedecesun oni olur mi hee ? Ha o laz damari babadan bana da geleyi - - - Eklendi - - - -qarapapaq-' Alıntı: Sağol, geçen konusu vardı ya, o zaman yorum yazmamıştım tanışmıyorduk, acaba doğru mu hatırlıyorum diye sordum. Genişletmek için tıkla ... Evet
-efşan Üye -qarapapaq-' Alıntı: Anafor.CK acaba, sizin anafor'un anlamı girdap olan anafor mu? Genişletmek için tıkla ... Tabii.
-qarapapaq-' Alıntı: Anafor.CK acaba, sizin anafor'un anlamı girdap olan anafor mu? Genişletmek için tıkla ... Tabii.