Bu Fotoshop Mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu Fotoshop Mu ?

Uçak denizin üstünden gidiyor yahu :bilmem:

ash54

ash54

Üye
aynı böyle bir video izlemiştim yolcu uçağı denize iniyor fotoşop galiba

turkordu

turkordu

Üye
Bu gerçek fotoshop değil. St Maarten mi burası?

turkordu

turkordu

Üye
Pardon nokta koymamısım değil mi özür diliyorum şimdi koydum olmuş mu?:)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Olmuş ;)

turkordu

turkordu

Üye
Nokta:D

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bravo :ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
Türkordu'nun eklediği fotoğraflar gerçek gibi görünüyor. İnsanlar yukarı bakıyor çünkü. Ama Catty'nin eklediği sanki photoshop gibi. İnsanların dikkatini çekmemiş.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Bencede gercek.........

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Türkordu'nun eklediği fotoğraflar gerçek gibi görünüyor. İnsanlar yukarı bakıyor çünkü. Ama Catty'nin eklediği sanki photoshop gibi. İnsanların dikkatini çekmemiş.

İki resimde aynı uçağa ait :ehe:ehe

emlak

emlak

Üye
bu resimler gerçek hata bu hava alanın bir çok vido ları da var ben izledim ara int bulursun

burak9400

burak9400

Üye
turkordunun eklediği gerçek çünkü bunu televizyonda izlemiştim acun ılıcalı kumsalda duruyo o sırada arkadan uçak gidiyo rüzgarı o kadar kuvvetliki ayakta duramıyo acun.ama cattynin eklediği fotosop çünkü denize o kadar yakın uçarsa denizde dalga falan olur hem baksana iniş takımları da açık:D ama uçak kalkıyo gibi görünüyo neyse ne ama dikkatli bakın anlarsınız cattynin resmi fotosop bi kere uçagın kuyruguna bakın anlarsınız...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Catty'nin de turkordu'nun da fotoğrafları gerçek..

Pilotların kabusu, St Maarten Adası'nda bulunan aynı isimli havaalanı, dünyanın en zor iniş yapılan havaalanı.
St Maarten Adası'nda bulunan aynı isimli havaalanı, dünyanın en zor iniş yapılan havaalanı. Bu pistin zorluğunun nedeni ise pistin başlangıcıyla kumsalın başlangının aynı yerde bulunması.

Yani pilotun en ufak bir hatasıyla sadece uçaktaki yolcular değil, kumsaldaki insanlarda bir anda hayatlarını kaybedebilirler.

Bu havaalanına her pilotun inmesi yasak. Sadece özel sertifika sahibi olan pilotlara iniş ve kalkış için izin veriliyor. Alıntıdır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt