aLLsTaaR Üye arkadaşım bu konunun benzerini mehmet arkadaşımız açmış istersen bakabilirsin http://www.maxicep.com/her-telden-f...hotoshop-yok-inanmak-zor-olabilir-270523.html
arkadaşım bu konunun benzerini mehmet arkadaşımız açmış istersen bakabilirsin http://www.maxicep.com/her-telden-f...hotoshop-yok-inanmak-zor-olabilir-270523.html
AKATLI Üye Anıl Umut' Alıntı: Yok daha neler o kadar çay, kahve, kola döktüm öpüşenini ilk defa görüyorum.. Genişletmek için tıkla ... aynen buda mı photoshop değil
Anıl Umut' Alıntı: Yok daha neler o kadar çay, kahve, kola döktüm öpüşenini ilk defa görüyorum.. Genişletmek için tıkla ... aynen buda mı photoshop değil
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi Anlık bişey bu fincanlar dökülürden bi anda bu resim çıkmıştır Ama montaj olma şansıda var
kacaksevgilim Üye Bu kadarına pes cayı kahveyi dokecek bu kadar belirgin suratlar çıkacak onlarda çay dokulurken fantaji yapalımda öpüşelim diyecek ha
Bu kadarına pes cayı kahveyi dokecek bu kadar belirgin suratlar çıkacak onlarda çay dokulurken fantaji yapalımda öpüşelim diyecek ha
Mustafa Furkan Üye AKATLI' Alıntı: aynen buda mı photoshop değil Genişletmek için tıkla ... Fatih[Sag0]HiphoP;2006451' Alıntı: Anlık bişey bu fincanlar dökülürden bi anda bu resim çıkmıştır Ama montaj olma şansıda var Genişletmek için tıkla ... kacaksevgilim' Alıntı: Bu kadarına pes cayı kahveyi dokecek bu kadar belirgin suratlar çıkacak onlarda çay dokulurken fantaji yapalımda öpüşelim diyecek ha Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar ısrarla fotoshop diyorsunuz. Bu fotoğrafın fotoshop ile uzaktan yakından bir alâkası yok. Bir süs eşyası bu.. Etrafını çevreleyen camı fark edemiyor musunuz?
AKATLI' Alıntı: aynen buda mı photoshop değil Genişletmek için tıkla ... Fatih[Sag0]HiphoP;2006451' Alıntı: Anlık bişey bu fincanlar dökülürden bi anda bu resim çıkmıştır Ama montaj olma şansıda var Genişletmek için tıkla ... kacaksevgilim' Alıntı: Bu kadarına pes cayı kahveyi dokecek bu kadar belirgin suratlar çıkacak onlarda çay dokulurken fantaji yapalımda öpüşelim diyecek ha Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar ısrarla fotoshop diyorsunuz. Bu fotoğrafın fotoshop ile uzaktan yakından bir alâkası yok. Bir süs eşyası bu.. Etrafını çevreleyen camı fark edemiyor musunuz?
Mustafa Furkan Üye Fatih[Sag0]HiphoP;2006679' Alıntı: Furkana Katılıyorum orda Onu Dondurup sergilemişler Ps yok yani Genişletmek için tıkla ...
Fatih[Sag0]HiphoP;2006679' Alıntı: Furkana Katılıyorum orda Onu Dondurup sergilemişler Ps yok yani Genişletmek için tıkla ...
abdül21800 Üye Anıl Umut' Alıntı: Yok daha neler o kadar çay, kahve, kola döktüm öpüşenini ilk defa görüyorum.. Genişletmek için tıkla ... sevişeni yok mu?
Anıl Umut' Alıntı: Yok daha neler o kadar çay, kahve, kola döktüm öpüşenini ilk defa görüyorum.. Genişletmek için tıkla ... sevişeni yok mu?