Buğra Admin EroL' Alıntı: azmin elinden hiçbşey kurtulamaz, bu saatte aktifsen hala hakkını veiryorsundur zaten hakettiğini almışsın dostum Genişletmek için tıkla ... Zorunlu insan ihtiyacı uyku olmasa 7/24 hizmet vereceğim EroL' Alıntı: webde bişey ararken kendi açtığım konuya denk geldim :Ç dinazor olmuşum duygulandım giresim geldi özlemişim hepinizi Genişletmek için tıkla ... bizim ünide asistan hocalar da bir konu ararken internette beni bulmuşlar maxideki konuma denk gelip. Diğer ders yanıma geldiler seni bulduk diye "WASTED"
EroL' Alıntı: azmin elinden hiçbşey kurtulamaz, bu saatte aktifsen hala hakkını veiryorsundur zaten hakettiğini almışsın dostum Genişletmek için tıkla ... Zorunlu insan ihtiyacı uyku olmasa 7/24 hizmet vereceğim EroL' Alıntı: webde bişey ararken kendi açtığım konuya denk geldim :Ç dinazor olmuşum duygulandım giresim geldi özlemişim hepinizi Genişletmek için tıkla ... bizim ünide asistan hocalar da bir konu ararken internette beni bulmuşlar maxideki konuma denk gelip. Diğer ders yanıma geldiler seni bulduk diye "WASTED"
Silinen Üye 2553318 Kapalı Hesap Konu Sahibi Buğra' Alıntı: Zamanında forum üzerinden silinmiş yüz binlerce konu ve milyonlarca mesaj var. Bu bilgiyi belirtmek isterim. Genişletmek için tıkla ... şimdi konumuz bu değil EroL' Alıntı: webde bişey ararken kendi açtığım konuya denk geldim :Ç dinazor olmuşum duygulandım giresim geldi özlemişim hepinizi Genişletmek için tıkla ... biz de özledik be abi
Buğra' Alıntı: Zamanında forum üzerinden silinmiş yüz binlerce konu ve milyonlarca mesaj var. Bu bilgiyi belirtmek isterim. Genişletmek için tıkla ... şimdi konumuz bu değil EroL' Alıntı: webde bişey ararken kendi açtığım konuya denk geldim :Ç dinazor olmuşum duygulandım giresim geldi özlemişim hepinizi Genişletmek için tıkla ... biz de özledik be abi
EroL Emekli Yönetici Bayanların Mekanı (Erkekler Giremez) Erkeklerin Mekanı :D eskiyi merak eden bu iki konuyu takiplesin ama post tarihlerine göre. Yoksa ironileri çakamazsınız
Bayanların Mekanı (Erkekler Giremez) Erkeklerin Mekanı :D eskiyi merak eden bu iki konuyu takiplesin ama post tarihlerine göre. Yoksa ironileri çakamazsınız
ModX Moderator MaxipmaN' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Alex Ferguson " İstatistik mini etek gibidir, çok şey gösterir ama en önemli şeyi göstermez"
MaxipmaN' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Alex Ferguson " İstatistik mini etek gibidir, çok şey gösterir ama en önemli şeyi göstermez"
MaxipmaN Üye Genc007' Alıntı: Alex Ferguson " İstatistik mini etek gibidir, çok şey gösterir ama en önemli şeyi göstermez" Genişletmek için tıkla ... o söz öylemiymiş ya başka türlü hatırlıyordum.
Genc007' Alıntı: Alex Ferguson " İstatistik mini etek gibidir, çok şey gösterir ama en önemli şeyi göstermez" Genişletmek için tıkla ... o söz öylemiymiş ya başka türlü hatırlıyordum.
ModX Moderator MaxipmaN' Alıntı: o söz öylemiymiş ya başka türlü hatırlıyordum. Genişletmek için tıkla ...
The Pancar Üye DAL ADAM' Alıntı: niye ki Genişletmek için tıkla ... diğer forumdakiler 1 kere düşünüyor yazıyor biz 2 kere düşünüp yazıyoruz hani ban filan yeriz diye
DAL ADAM' Alıntı: niye ki Genişletmek için tıkla ... diğer forumdakiler 1 kere düşünüyor yazıyor biz 2 kere düşünüp yazıyoruz hani ban filan yeriz diye
Silinen Üye 2553318 Kapalı Hesap Konu Sahibi The Pancar' Alıntı: diğer forumdakiler 1 kere düşünüyor yazıyor biz 2 kere düşünüp yazıyoruz hani ban filan yeriz diye Genişletmek için tıkla ... artık bi korku oluştu zaten genel olarak ben mesela eskiden yazdığım mesajlardan sorumlu olacağı diye korkuyorum.
The Pancar' Alıntı: diğer forumdakiler 1 kere düşünüyor yazıyor biz 2 kere düşünüp yazıyoruz hani ban filan yeriz diye Genişletmek için tıkla ... artık bi korku oluştu zaten genel olarak ben mesela eskiden yazdığım mesajlardan sorumlu olacağı diye korkuyorum.
Silinen Üye 2553318 Kapalı Hesap Konu Sahibi Genc007' Alıntı: Yazdıklarımdan pişman değilim ha aklım hâlâ yazmadıklarımda Genişletmek için tıkla ... fazla açıksözlüsün. fiyuvv uçurulursun biyanda
Genc007' Alıntı: Yazdıklarımdan pişman değilim ha aklım hâlâ yazmadıklarımda Genişletmek için tıkla ... fazla açıksözlüsün. fiyuvv uçurulursun biyanda
ModX Moderator DAL ADAM' Alıntı: fazla açıksözlüsün. fiyuvv uçurulursun biyanda Genişletmek için tıkla ... Çok da önemli değil
DAL ADAM' Alıntı: fazla açıksözlüsün. fiyuvv uçurulursun biyanda Genişletmek için tıkla ... Çok da önemli değil