Bu forumun moderatörü yok mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mkeles84

Üye
    Konu Sahibi
Bu forumun moderatörü yok mu?
Her sorunu olan yeni başlık açarsa, ne soran çözümü bulur ne de ilerde aynı sorunla karşlışacak arkadaşlar.
Önüne gelen "yardım" siye konu açmış, bir moderatör de çıkıp dur demiyor.
O kadar emek harcanmış, güzel firmware sunumları da arka sayfalarda kalıyor.
Konu ekleyecek arkadaşlarda ilgili başlığı bulup altına yazarlarsa iyi olur, forum sahipsiz kalmış anlaşılan..

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Hangi bölümden şikayetci iseniz sorunu yöneticiye bildiriniz. Sizde böyle bir konu açarak aynı şeyi yapmaktasınız şimdi biz buna nasıl dur diyelim. Yönetici gelip konuyu silse neden sildiniz diye sitem edersiniz. Sonuçta yardım konusu açmış cevap almış veya almamış cevap yazacak kimse yoksa buna çare bulamayız gereksiz konular fırsat buldukça gerekli yere yöneticiler tarafından taşınıyor. Gereksiz olduğunu düşündüğünüz bir konu varsa profilin hemen altında ! işareti olan şikayet butonuna tıklayarak şikayeti bildirip sende yöneticilere yardımcı olabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Elektr0, Esendağlı ve Revengeful
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hangi bölümden şikayetci iseniz sorunu yöneticiye bildiriniz. Sizde böyle bir konu açarak aynı şeyi yapmaktasınız şimdi biz buna nasıl dur diyelim. Yönetici gelip konuyu silse neden sildiniz diye sitem edersiniz. Sonuçta yardım konusu açmış cevap almış veya almamış cevap yazacak kimse yoksa buna çare bulamayız gereksiz konular fırsat buldukça gerekli yere yöneticiler tarafından taşınıyor. Gereksiz olduğunu düşündüğünüz bir konu varsa profilin hemen altında ! işareti olan şikayet butonuna tıklayarak şikayeti bildirip sende yöneticilere yardımcı olabilirsin.
Bu güzel uyarın için teşekkürler.

----------Eklendi @ 00:45:53 ---------- Yazıldı @ 00:44:18 ----------

Her sorunu olan yeni başlık açarsa, ne soran çözümü bulur ne de ilerde aynı sorunla karşlışacak arkadaşlar.
Konu ekleyecek arkadaşlarda ilgili başlığı bulup altına yazarlarsa iyi olur, forum sahipsiz kalmış anlaşılan..
Duyarlı vede iyi niyetli olduğun belli kardeş ama birazda bizlerin mod lara yardımcı olmamız lazım,iyi forumlar

0live456

Üye

Konu silmek forumdan üye silmek forum etiğine aykırı bir durumdur.

'Şeref'

Emekli Yönetici

Bahsettiğiniz bölüm ''Sistem Modifikasyon'' bölümü ise ''CFW'' kısmına açılan yardım destek konuları Modifikasyon genel destek bölümüne taşınıyor, modifikasyon bölümü henüz yeni kategorilere ayrıldığı için konular yanlış yerlere açılabilir, zamanla herkes alışacaktır..:oke:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bölümleri 3 - 4 güne bir temizlemeye dikkat ediyoruz arkadaşlar, ancak bazen vaktimiz olmuyor uzatabiliyoruz bu süreyi. Siz de bu zamana denk geldiniz sanırım.

Neyse, bölüm temizliği yapılacak gün içerisinde. Bilginize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt