Bu forumda yaygın oldu e m e g e saygısızlık ve çalıp çırpmak kimseye güvenilmez oldu bu forum da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Şikayet Butonunu kullanmak veya ilgili moderatör arkadaşlara konu ile ilgili pm atmak bu kadar zor mu arkadaşlar ?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Aynen adam dün foruma girmiş fw paylaşıyor nedense Rofs2 dosyasının ismini değiştirip istediği fwyi atabileceğini biliyor üstelik başlığıda hem v52.0.007 hemde v52.0.101 şeklinde yazabiliyor...

bi dakika ya konu benimle ilgili galiba ben o yazılımı v52.0.101 içindir demedimki çalıp çırpmaktan bash ediyorsunuz bide bunu neye dayanarak söylüyorsunuz bi başlık yüzünden burada gereksiz yazılar yazıyorsanız vallaha şaşıyorum gerçekten çok garip paylaşım yapıyoruz yaranamıyoruz üstelik bunları yazılacağı aklımın ucunda bile geçmezdi v52.0.007 ve v52.0.101 yazmamın sebebi v52.0.101 kullananlarda bu yazılımı yükleyebilir anlamınaydı neyse fazla uzatmıyayım gerçekten üzülerek bu yorumları yazmak zorunda kaldım

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Defalarca söyledik, internet açık bilgi deposu. Hangi bilginin, anlatımın kime ait olduğu 'telif' olmadan kesinlikle bilinemez. Yabancı dilden de çevirilmiş olabilir anlatım zira.

Yine de çalışmalarınıza saygımız var; 'alıntıdır' ibaresi düşülmesi gerekir evet, eğer düşülmemişse bize bildirin. Biz gerekeni yaparız. Bunun dışında yapabileceğimiz bir şey yok.

İyi forumlar.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
bundan sonra maxicepte kesinlikle bişey paylaşmam daha açıklamasını okumadan akıl almaz yazılar görüyorum adminler sakın yanlış anlamasın bi teşekkürü bile çok görüyorlar

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
bundan sonra maxicepte kesinlikle bişey paylaşmam daha açıklamasını okumadan akıl almaz yazılar görüyorum adminler sakın yanlış anlamasın bi teşekkürü bile çok görüyorlar
Onlar post kasan kişiler :)
Fake üyelik :)
Onları sorun etmemek lazım :)

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Necmati

Necmati

Üye
oldu her bilgi çalana Ban ..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Defalarca söyledik, internet açık bilgi deposu. Hangi bilginin, anlatımın kime ait olduğu 'telif' olmadan kesinlikle bilinemez. Yabancı dilden de çevirilmiş olabilir anlatım zira.

Yine de çalışmalarınıza saygımız var; 'alıntıdır' ibaresi düşülmesi gerekir evet, eğer düşülmemişse bize bildirin. Biz gerekeni yaparız. Bunun dışında yapabileceğimiz bir şey yok.

İyi forumlar.

Dediğim gibi, bu tür durumlarda bize ulaşın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt