'Bu formanın ruhunda liderlik var'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
'Bu formanın ruhunda liderlik var'


[h=2]Fenerbahçe'nin yeni transferi Raul Meireles'ten çarpıcı sözler. Fenerbahçe Dergisi'ne konuşan Portekizli yıldız, Fenerbahçe'nin dünyada kendini ispat eden büyük bir kulüp olduğunu belirtti.[/h]
Fenerbahçe Dergisi’ne konuşan Portekizli yıldız, Fenerbahçe’nin dünyada kendini ispat eden büyük bir kulüp olduğunu belirterek, “Türkiye’de ise her açıdan lider konumunda. Bu formanın ruhunda liderlik var. Dolayısıyla tüm kupalara talibiz” dedi. Her zaman takım oyununa önem veren, bireysellikten uzak durmaya çalışan, takım başarılarının ya da başarısızlıklarının herkes tarafından paylaşıldığının bilincinde olan ve bu bilinçte de her adımını ve o adımdaki başarı ya da başarısızlığın takımın parçası olduğunu düşünen bir insan olduğunu ve her zaman da böyle olacağını ifade eden Meireles, “Büyük başarılara imza attığım Porto ile Fenerbahçe’de benzer noktalar görüyorum. Bunlardan bir tanesi de; taraftarın ve takımı ayakta tutan kişilerin tutkusu ve kazanılan başarılarda yaşadıkları sevinç ile kaybedildiğindeki o üzüntü. Bu nedenle de kendimi Fenerbahçe’ye çok yakın hissediyorum” sözlerini sarfederken, kendisine Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oynama şansı verdiği için Aykut Kocaman’a teşekkür etti.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
meireles sezona iyi başladı . İnşallah böyle devam eder ...
İnşallah takım da liderlik vasfini gösterir en kısa zaman da ...
 
haltie

haltie

Üye
çok iyi yetenekli başarılı bir oyuncu ama takıma liderlik yapacak takımı yönetecek bir yapısı yok bu biraz karakterle alakalı mesela volkan demirel lider oyunu olur kaleci olmasına rağmen takımı oyunu yönlendirir daha fazla.meireles çok iyi ama ipleri eline alacak sorumluluk altına girecek bir yapısı yok yanlış anlasılmasın çok iyi oyuncu o çok farklı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt