Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnşallah yaparsin çok ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
nadir_89
Üye
helisso flash lite 3.1 ise yapar
oyunu neden sis yapmak istiyorsun eğer performans içn ise hiçbirşey değişmez
nokia online packer ile yabilirsin path yolunu doğru yazdığından emin ol çalışması lazım orda
23palulu23
Üye
evet,neden sis yapmak istiyorsun ?
u_cosar
Üye
bak ben wgz yaptım ama tower blaster diye bir oyunun içine attım oyun çalışıyor sadece 1.yatay ekran kullanacaksın
2.oyunun adı tower blaster oldu eğer sorun yoksa böyle kullan.
bak ben wgz yaptım ama tower blaster diye bir oyunun içine attım oyun çalışıyor sadece 1.yatay ekran kullanacaksın
2.oyunun adı tower blaster oldu eğer sorun yoksa böyle kullan.
helisso flash lite 3.1 ise yapar
oyunu neden sis yapmak istiyorsun eğer performans içn ise hiçbirşey değişmez
nokia online packer ile yabilirsin path yolunu doğru yazdığından emin ol çalışması lazım orda
Sis yapsanda o ayarlar çıkardı wgz de çıkmaz ayarlar ama ondanda biraz yavaş çalışabilir wgz yi winrar ile açıp plist diye bir dosya vardı yanlış hatırlamıyorsam oradan oyunun ismini versiyonunu duzenleyebilirsin
Sis yapsanda o ayarlar çıkardı wgz de çıkmaz ayarlar ama ondanda biraz yavaş çalışabilir wgz yi winrar ile açıp plist diye bir dosya vardı yanlış hatırlamıyorsam oradan oyunun ismini versiyonunu duzenleyebilirsin