bu fiyata bi telefon nasıl oluyoo yaa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
bu fiyata bi telefon nasıl oluyoo yaa
yaw bi n900 gördüm 2.el 220 tl dio bir sitede inanamadım size soriiim dedim bi şu linke bakın

ares237

Üye
çakmadır

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya çakmadır ya dolandırıcıdır..

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
çakma olduğunu pek sanmıyorum özelliklerinde orjinal özelliklerini yazmışlar ama dolandırıcı olabilirler çünkü o sitede bu telefona ait bir ton saçma fiyat var tşklerr

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
dokunmatik ekran gibi
yazmışlar o ne demek dokunmatik ekran mı değil mi?

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
:d :d

denizci535

denizci535

Üye
surasi bir kesin boyle telefonun ucuz fiyatlar vermisler aradim cep telefonunu bana ne dediler bunlar cin mali garantiside biziz kardes dediler yuh yani kalkip izmire gidecem telefon bozulunca... yani dikkat edin kapida odemeli alin cihazi acin bakin parayi odeyin hurmetler...

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
cihazın özelliklerinde çin malına ait hiç bir özellik yer almıyor ?

denizci535

denizci535

Üye
genelde tuzak boyle hazirlaniyor aklinizi kullanin 700 tl bir mali... adam 220 satiyor niye internetten ugrassin ki gitsin telefoncu kafadan 500 verir. yani sakin internet alisverisine dikkat kacak telefonlara imei cakip satiyorlar... bu sahsin emin olun satisinda buyuk bir sorun vardir... dikkat edelim internet alisverisine paranizi kaptirmayiniz...

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
yok yaw almamda internettenn görünce şaşırdım :D

SilentOne

SilentOne

Üye
aga kesin çakma yha

konyarapp

Üye
hurdasını bile bu fiyata vermezler n900 ün

nokio_6233

nokio_6233

Üye
arkadaşlar ben o siteye girip o telefonu satan satıcıya bir kaçtane msj attım ve bana her dafasında adam saolsun cvp verdi cihazın asıl fiyatı 250€ imiş bana öyle dedi ve böyle bi cvp verdi:e-posta için teşekkür ederiz. Biz 250 Euro için satıyoruz, seni ve daha önce söyledim ayrıca İngiltere'de tamam burada tüm satıcı firma akredite olduğunu söyledi. Endişelenecek bir şey yok.
Siz ya da satın alıyorsanız bize bildirin

umarım doğru söylüyordur?
buda o satıcının msn adresi:[email protected]
isteyen olursa o satıcıyla irtibata geçebilir?

mdnhkn

mdnhkn

Üye
arkadaşlar ben o siteye girip o telefonu satan satıcıya bir kaçtane msj attım ve bana her dafasında adam saolsun cvp verdi cihazın asıl fiyatı 250€ imiş bana öyle dedi ve böyle bi cvp verdi:e-posta için teşekkür ederiz. Biz 250 Euro için satıyoruz, seni ve daha önce söyledim ayrıca İngiltere'de tamam burada tüm satıcı firma akredite olduğunu söyledi. Endişelenecek bir şey yok.
Siz ya da satın alıyorsanız bize bildirin

umarım doğru söylüyordur?
buda o satıcının msn adresi:[email protected]
isteyen olursa o satıcıyla irtibata geçebilir?
aferin çok iyi etmişin.alnının ta ortasından şappp diye öpüyorunm.

nokio_6233

nokio_6233

Üye
vallaha arkadaşım az önce adamla msn üzerinden konuştum adam cihazı ingiltereden yolluyormuş? zaten adamın konuşması bozuktu kendiside çevirici kullanıyordu bana 450 €'ya iphone 4g 32gb sattığını söyledi 250€'yada n900 sattığını söyledi bende o adamın yalancısıyım? zaten burnu'nun dibinde ki adama güvenemiyorsun ki bide kalkmış ingilteredeki adama güvenecen? ben iş olsun diye adamla konuştum zaten bana direkt olarak hemen ne satın almak istersiniz diye sordu?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya inanmayın böyle kimselere ne derse desin..bir sürü dolandırıcı dolanıyor piyasada hem de yabancı nesine güveneceğiz ki?

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
netten satışa bende pek güvenmiyorum

cengaver155

cengaver155

Üye
Satış yerı adana gorunuyo telefon ankara kendısıde yurt dışında artık sız baın derim :-)

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
bide telefoncu 5530 2.el satisi 200 250 tl arasi diyor dogrumu goren varmi eger 200-250 arasinda bulursam almayi dusunuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt