Serhan Üye Pckopat*' Alıntı: En azindan android hacklenmedi Genişletmek için tıkla ... Android zaten hack ()
Baydırman Moderator SHS' Alıntı: hepsi kurtlu bu Apple'ların Genişletmek için tıkla ... Apple'da kurt çıkarsa sevinmeliyiz artık applelarda kurt bile yetişmiyor
SHS' Alıntı: hepsi kurtlu bu Apple'ların Genişletmek için tıkla ... Apple'da kurt çıkarsa sevinmeliyiz artık applelarda kurt bile yetişmiyor
SHS Üye The Schook' Alıntı: Apple'da kurt çıkarsa sevinmeliyiz artık applelarda kurt bile yetişmiyor Genişletmek için tıkla ... Organik Apple bulmak lazım
The Schook' Alıntı: Apple'da kurt çıkarsa sevinmeliyiz artık applelarda kurt bile yetişmiyor Genişletmek için tıkla ... Organik Apple bulmak lazım
Alo_Azrail Üye Daha ikisine de geçmedim ios düşünüyorum.5s alacağım.bana daha yakın geldi.sizce ne yapayım
Alo_Azrail Üye Kararsızım hala android her sene bir üst sürüme çıkıyor telefon olarak mesela s3 öldü gibi artık.şimdi 5s alsam min 4 sene kullanılır mı
Kararsızım hala android her sene bir üst sürüme çıkıyor telefon olarak mesela s3 öldü gibi artık.şimdi 5s alsam min 4 sene kullanılır mı
Serhan Üye Alo_Azrail' Alıntı: Kararsızım hala android her sene bir üst sürüme çıkıyor telefon olarak mesela s3 öldü gibi artık.şimdi 5s alsam min 4 sene kullanılır mı Genişletmek için tıkla ... 4 sene mi İ6Plus alsan anca o okadar gider.
Alo_Azrail' Alıntı: Kararsızım hala android her sene bir üst sürüme çıkıyor telefon olarak mesela s3 öldü gibi artık.şimdi 5s alsam min 4 sene kullanılır mı Genişletmek için tıkla ... 4 sene mi İ6Plus alsan anca o okadar gider.
Baydırman Moderator jojo_va' Alıntı: akşam yemekte apple var.. :hahahahaha: Genişletmek için tıkla ...