Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu e71 cok dandik bi telefonmus
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sanerko
Üye
Konu Sahibi
bu e71 cok dandik bi telefonmus
selam arkadaslar ne titresim var ne arama esnasinda müzik calarda müzik caliyor en önemliside konusurken ahizeden cok az ses geliyor e71 i olan arkadaslar sizde boyle sorun varmi?
mstf_l
Üye
aramada hicbirinde calmaz bildigim kadarıyla
Titresim oması lazım titresimi calışmıyordu bi arkadasın heralde o sendin
PROTON1
Üye
Sakın aldığın telefon çin işi merdivan altı cihaz olmasın? E71 sandığın kadar dandik değil
zonewars77
Üye
E71 iyidir yav :O
sanerko
Üye
Konu Sahibi
Orjinal arkadaslar kacak teller internete baglanmaz uygulama yuklemez bildigm kadaryla konusmada karsi tarafi inanin zor duyuyorum n73 te deneyin birini ararken kendi muzik calarinda nasil muzik caliyor
mstf_l
Üye
calıyor mu ilk defa duydum
Mücahit G
Üye
Bende titreşim var. Kulaklarım %50 duymamasına rağmen gayet ne ses geliyor. Senin aldığın telefonun son kullanma tarihi geçmiştir
serinaga
Üye
E71 Dandik haaa ??? , Kardeş sen telefonu bir servise göster ... Manyak ses çıkarır, titreşim mevcut ve ne eziyetler gördü 2-3 yıldır kullanırım bana mısın demedi, TAŞ gibi bir telefon bence seninkinde bir sorun var derim .
sanerko
Üye
Konu Sahibi
Konusurken muzik calar caliyormu sizde bende ki versiyon 510 21 09 mart 19 2011 de yuklemism sizin version neydir bakmak icin *#0000# yapin son versiyon nedir arkadaslar
deforze
Üye
E5-00 da arama esnasında müzik çaları açabilirsiniz.eski telefonum 7610 da bile vardı bu müzik çalma
E71 Dandik haaa ??? , Kardeş sen telefonu bir servise göster ... Manyak ses çıkarır, titreşim mevcut ve ne eziyetler gördü 2-3 yıldır kullanırım bana mısın demedi, TAŞ gibi bir telefon bence seninkinde bir sorun var derim .
510.21.009 19.03.2011 benimkinin versiyonu. Bendede ses az cikiyordu. Garantiye gonderdim. Ahize kismini ucretsiz degistirmisler. Simdiki sesi iyi. Gps sorunu ve sesin azalmasi sorunu genelde telefonu dusurmeden dolayi oluyor. Benim gibi telefonu cok dusuren biriyseniz Koruyucu Plastik kilif oneririm. Telefonu kaba gostermiyor...
sanerko
Üye
Konu Sahibi
kardas son yazilim bu degil galiba ogrenme sansi olanlar son yazilimi paylasabilirlermi benim sansin yok köy biyerde calisiyorum
enessene52
Üye
kardesim bnmkide ayni versiyon telefonun ozelliginde o yok sadece bip ediyor c3te falanda oyle