pelın_
-
Konu Sahibi
-
okusana yahu orda aıklmaış işteo ne be .. sanki zorla mı evlendiriyorlar. Sevmiyorsan evlenmeyeceksin zaten. Zorla yapılan evlilik isede zaten ayrılamazsın.
aradan yıllar geçmesine rağmen size kendisini sevdirmeyi başaramamışsa, 10 yıldan fazla sürede bu sevgi boşluğunu fedakarlıklarınızla kapatmaya çalışmış
Düiünmelıyım birazcık...
sence bu ne demek ?
ay ama uzuttınız he valla şimdi tepkide veremıyorum işte öle yada böle napardınız Mert zorlama insanizorla evlendirildiyse zaten ayrılmasına izin verilmez ki..
heh şöle oy atalım lütfenyok yahu ben kimseyi benle evlensin diye zorlamam
asdfghasdfghjasd
[sıze="2"]birde bu yazı rengi ve biçimini değişsen ne güzel olurduOkuyana kadar bi hal oldum.
[sıze=3][ı]kocanız sizdeki güzellikleri farketmiş ve daha gözünüz açılmamışken kapıp evlenmişse. [/ı][/sıze]demek ozaman kabüllenmiş evlenmiş illa birşeyleri anlaması için gözünün açılması gerekmez.
[sıze=3][ı]aradan yıllar geçmesine rağmen size kendisini sevdirmeyi başaramamışsa[/ı][/sıze] ilgisizmi kalmış? Bu koca bunu kapmışsa sevdiği için almıştır sevmeyecekse niye kapsın? Yoksa kız istemeden mi evlenmiş ki on yıldır fedakarlık yapsın. [sıze=3][ı]sevmeyi hiç tatmamış [/ı][/sıze]hem sevmeyi tatmamış hemde ilgisiz kalmış anlatılana göre ikiside bir birine hiç ilgi göstermeden kuru kuru yaşamış. Başkasını sevebilir ama sıra çocuğu için fedakarlık göstermeye geldi. Burdaki anlatılanlar bir biri ile uyuşmuyor karışık ya tam açıklanması gerekir yada susup hayatına devam edecek. Uzun bir yorum yapmak isterdim ama çocuğu büyüyene kadar buluğ çağından sonra ayrılsın, ancak evine ekmek aş geliyorsa, geçim sağlanıyorsa, baskı öfke yoksa huzur var ama sadece ilgi yoksa bunu karşılıklı olarak düzeltmeleri lazım.[/sıze]
Birde bu yazı rengi ve biçimini değişsen ne güzel olurduokuyana kadar bi hal oldum.
Kocanız sizdeki güzellikleri farketmiş ve daha gözünüz açılmamışken kapıp evlenmişse. demek ozaman kabüllenmiş evlenmiş illa birşeyleri anlaması için gözünün açılması gerekmez.
aradan yıllar geçmesine rağmen size kendisini sevdirmeyi başaramamışsa ilgisizmi kalmış? Bu koca bunu kapmışsa sevdiği için almıştır sevmeyecekse niye kapsın? yoksa kız istemeden mi evlenmiş ki on yıldır fedakarlık yapsın. sevmeyi hiç tatmamış hem sevmeyi tatmamış hemde ilgisiz kalmış anlatılana göre ikiside bir birine hiç ilgi göstermeden kuru kuru yaşamış. Başkasını sevebilir ama sıra çocuğu için fedakarlık göstermeye geldi. Burdaki anlatılanlar bir biri ile uyuşmuyor karışık ya tam açıklanması gerekir yada susup hayatına devam edecek. Uzun bir yorum yapmak isterdim ama çocuğu büyüyene kadar buluğ çağından sonra ayrılsın, ancak evine ekmek aş geliyorsa, geçim sağlanıyorsa, baskı öfke yoksa huzur var ama sadece ilgi yoksa bunu karşılıklı olarak düzeltmeleri lazım.
Sebep
ya düzelmiyorsa?
bilmem öle yada böle düzelmiyosa atıyorum yokmu çevrenızde hiç eşini sevmeyen kadın yada adam işte çocugu için duran falan filan işte hayu amma zorladınız beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?