Bu Durum Karşısında Eşinizden Ayrılırmıydınız?

Sponsorlu Bağlantılar

• Kullanılan toplam oy
    6
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
Kocanız sizdeki güzellikleri farketmiş ve daha gözünüz açılmamışken kapıp evlenmişse, aradan yıllar geçmesine rağmen size kendisini sevdirmeyi başaramamışsa, 10 yıldan fazla sürede bu sevgi boşluğunu fedakarlıklarınızla kapatmaya çalışmış ama artık enerjiniz kalmamışsa, sevmeyi hiç tatmamış kalbiniz de şimdi bir başkası için çarpmaya başlamışsa, çocuğunuz da olmasına rağmen eşinizden ayrılır mıydınız?
ALINTI

----------Eklendi @ 16:24:34 ---------- Yazıldı @ 16:23:22 ----------

ayrılırım

Revengeful

Emekli Yönetici
o ne be .. sanki zorla mı evlendiriyorlar. Sevmiyorsan evlenmeyeceksin zaten. Zorla yapılan evlilik isede zaten ayrılamazsın.

• Beğen
Tepkiler: minoo

pelın_

Konu Sahibi
o ne be .. sanki zorla mı evlendiriyorlar. Sevmiyorsan evlenmeyeceksin zaten. Zorla yapılan evlilik isede zaten ayrılamazsın.
okusana yahu orda aıklmaış işte
gülemiyorumda yanlış anlama he

Revengeful

Emekli Yönetici
aradan yıllar geçmesine rağmen size kendisini sevdirmeyi başaramamışsa, 10 yıldan fazla sürede bu sevgi boşluğunu fedakarlıklarınızla kapatmaya çalışmış

sence bu ne demek ?

greenmile

greenmile

Üye
biraz saçma olmuş gibi pazardan karpuz mu alıyorsun

TheCower

TheCower

Üye
Öyleyse evliliğin hiçbir anlamı kalmaz.

pelın_

Konu Sahibi
ya yokmu esiden zorla ewlenirilenler ahni alişirsiniz diyıpte sanırım öle bişey buda

Revengeful

Emekli Yönetici
zorla evlendirildiyse zaten ayrılmasına izin verilmez ki..

Revengeful

Emekli Yönetici
yok yahu ben kimseyi benle evlensin diye zorlamam

asdfghasdfghjasd

TheCower

TheCower

Üye
Valla ben her türlü severim :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Birde bu yazı rengi ve biçimini değişsen ne güzel olurdu :kotu: okuyana kadar bi hal oldum.

Kocanız sizdeki güzellikleri farketmiş ve daha gözünüz açılmamışken kapıp evlenmişse. demek ozaman kabüllenmiş evlenmiş illa birşeyleri anlaması için gözünün açılması gerekmez.
aradan yıllar geçmesine rağmen size kendisini sevdirmeyi başaramamışsa ilgisizmi kalmış? Bu koca bunu kapmışsa sevdiği için almıştır sevmeyecekse niye kapsın? yoksa kız istemeden mi evlenmiş ki on yıldır fedakarlık yapsın. sevmeyi hiç tatmamış hem sevmeyi tatmamış hemde ilgisiz kalmış anlatılana göre ikiside bir birine hiç ilgi göstermeden kuru kuru yaşamış. Başkasını sevebilir ama sıra çocuğu için fedakarlık göstermeye geldi. Burdaki anlatılanlar bir biri ile uyuşmuyor karışık ya tam açıklanması gerekir yada susup hayatına devam edecek. Uzun bir yorum yapmak isterdim ama çocuğu büyüyene kadar buluğ çağından sonra ayrılsın, ancak evine ekmek aş geliyorsa, geçim sağlanıyorsa, baskı öfke yoksa huzur var ama sadece ilgi yoksa bunu karşılıklı olarak düzeltmeleri lazım.

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

pelın_

Konu Sahibi
[sıze="2"]birde bu yazı rengi ve biçimini değişsen ne güzel olurdu :kotu: Okuyana kadar bi hal oldum.

[sıze=3][ı]kocanız sizdeki güzellikleri farketmiş ve daha gözünüz açılmamışken kapıp evlenmişse. [/ı][/sıze]demek ozaman kabüllenmiş evlenmiş illa birşeyleri anlaması için gözünün açılması gerekmez.
[sıze=3][ı]aradan yıllar geçmesine rağmen size kendisini sevdirmeyi başaramamışsa[/ı][/sıze] ilgisizmi kalmış? Bu koca bunu kapmışsa sevdiği için almıştır sevmeyecekse niye kapsın? Yoksa kız istemeden mi evlenmiş ki on yıldır fedakarlık yapsın. [sıze=3][ı]sevmeyi hiç tatmamış [/ı][/sıze]hem sevmeyi tatmamış hemde ilgisiz kalmış anlatılana göre ikiside bir birine hiç ilgi göstermeden kuru kuru yaşamış. Başkasını sevebilir ama sıra çocuğu için fedakarlık göstermeye geldi. Burdaki anlatılanlar bir biri ile uyuşmuyor karışık ya tam açıklanması gerekir yada susup hayatına devam edecek. Uzun bir yorum yapmak isterdim ama çocuğu büyüyene kadar buluğ çağından sonra ayrılsın, ancak evine ekmek aş geliyorsa, geçim sağlanıyorsa, baskı öfke yoksa huzur var ama sadece ilgi yoksa bunu karşılıklı olarak düzeltmeleri lazım.
[/sıze]

ya düzelmiyorsa?

Revengeful

Emekli Yönetici
Birde bu yazı rengi ve biçimini değişsen ne güzel olurdu :kotu: okuyana kadar bi hal oldum.

Kocanız sizdeki güzellikleri farketmiş ve daha gözünüz açılmamışken kapıp evlenmişse. demek ozaman kabüllenmiş evlenmiş illa birşeyleri anlaması için gözünün açılması gerekmez.
aradan yıllar geçmesine rağmen size kendisini sevdirmeyi başaramamışsa ilgisizmi kalmış? Bu koca bunu kapmışsa sevdiği için almıştır sevmeyecekse niye kapsın? yoksa kız istemeden mi evlenmiş ki on yıldır fedakarlık yapsın. sevmeyi hiç tatmamış hem sevmeyi tatmamış hemde ilgisiz kalmış anlatılana göre ikiside bir birine hiç ilgi göstermeden kuru kuru yaşamış. Başkasını sevebilir ama sıra çocuğu için fedakarlık göstermeye geldi. Burdaki anlatılanlar bir biri ile uyuşmuyor karışık ya tam açıklanması gerekir yada susup hayatına devam edecek. Uzun bir yorum yapmak isterdim ama çocuğu büyüyene kadar buluğ çağından sonra ayrılsın, ancak evine ekmek aş geliyorsa, geçim sağlanıyorsa, baskı öfke yoksa huzur var ama sadece ilgi yoksa bunu karşılıklı olarak düzeltmeleri lazım.

bende bunu demek istemiştim
asdfghjhgfsa

pelın_

Konu Sahibi
MAFİA.

MAFİA.

Üye
Konu anladığım kadarıyla görücü usulüyle evlenen birisini anlatıyor heralde.
Tam anlamıyla,tanımadığına göre aklıma gelen de o.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...