Bu dosyaları nasıl düzenlerim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alibyr1

Üye
    Konu Sahibi
Bu dosyaları nasıl düzenlerim?
Arkadaşlar merhaba
Benim sorunum bilgisayardan telefona attığım dosyaları (Excel,Word) Received files klasörüne atması.
Burdaki dosyaları ana ekrana veya ana ekranda bir klasör açıp oraya kopyalamak istiyorum ama yapamıyorum.
Kök klasöre kopyalıyorum. Sonra o kök klasörü bulamıyorum.Bu kök klasör nedir? Nerdedir?
Bizim telefonlarda (c6-01) iphone da olduğu gibi kütüphane uygulaması falan var mı?

alibyr1

Üye
    Konu Sahibi
Yok mu hiç bilgisi olan?

alibyr1

Üye
    Konu Sahibi
Koca forumda yardım edecek birini bulamadık iyi mi...

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ana ekranda göremezsin, Dosya yöneticisi ile attığın dizinden bulabilirsin veya x-plore yardımıyla

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Word, excel dosyaları için yeni microsoft apps uygulaması var
Ayrıca pc den bluetooth ile direk gönderdiğinde received files a gider ama pc ile telefon arasında dosya transfer ekranı ile dosya atarsan istediğin klasöre atabilirsin.
Sanırım sen pc deki gibi masaüstüne istediğin dosyaları veya kısayolları atmak istiyorsun, ancak kafana göre bu dosyaları koyamıyorsun ne yazık ki. Belirli uygulamalar var. Word, excel için microsoft apps, Resimler için galeri, txt ler için notlar gibi.

alibyr1

Üye
    Konu Sahibi
Word, excel dosyaları için yeni microsoft apps uygulaması var
Ayrıca pc den bluetooth ile direk gönderdiğinde received files a gider ama pc ile telefon arasında dosya transfer ekranı ile dosya atarsan istediğin klasöre atabilirsin.
Sanırım sen pc deki gibi masaüstüne istediğin dosyaları veya kısayolları atmak istiyorsun, ancak kafana göre bu dosyaları koyamıyorsun ne yazık ki. Belirli uygulamalar var. Word, excel için microsoft apps, Resimler için galeri, txt ler için notlar gibi.

Anladım.teşekkürler.Bence büyük eksiklik bu.Diğer sistemlerde nasıl acaba (android,ios).
Bir dosyaya girmek için baya bi menü açmak zorunda kalıyorsun.Kısayol falan olsaydı iyiydi.
En azından uzantısı belli olan dosyaları farklı klasörlere atsaydı güzel olurdu.
İdare edeceğiz artık...

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Anladım.teşekkürler.Bence büyük eksiklik bu.Diğer sistemlerde nasıl acaba (android,ios).
Bir dosyaya girmek için baya bi menü açmak zorunda kalıyorsun.Kısayol falan olsaydı iyiydi.
En azından uzantısı belli olan dosyaları farklı klasörlere atsaydı güzel olurdu.
İdare edeceğiz artık...

X-plorer veya dosya yöneticisiyle klasörlere ayırabilirsin. Diğer sistemlerde de pc deki gibi bir desktop ve kısayol mantığı yok malesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt