Püf Noktası Bu donanim da bu oyun nasil kasar !

avast

Üye
    Konu Sahibi
Bu donanim da bu oyun nasil kasar !
Merhaba arkadaslar bugun exper tabletimi iade ettim isik sizmasi vardi ve iki tane almistik bi amcama bi bana ikisindede dusme carpma olmadigi halde tirnaklari acildi bende kendiminkini verdim garantiye sarj soketi falan degismis iade ettim asus memo pad hd7 aldim kendime neyse konuya geleyim

Exper easy pad t8q /// 1ghz quad core 1 gb ram power vr sgx544 gpu

Asus memo pad hd7 /// 1.2 ghz quad core 1 gb ram power vr sgx544 gpu

ikiside android 4.2.2

Experde score kasmiyordu asusda kasiyor aklim almiyo sebebi ne nasi duzeltirim

Asusta modern combat 4 dead trigger fifa2014 real racing3 most wanted oynaya biliyorum kasmadan ama score kasiyo inanilir gibi degil yardim edin lutfen

bLnmz

Üye
Cihazının yedeklerini alıp formatlamayı denedin mi? Başka oyunda var mı bu sorun?

Tepkiler: avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Makineyi bu sabah aldim kutudan cikardim kurulumu yaptim temple run 1 -2 subway surfs most wanted modern combat 4 real racing3 fifa 2014 dead triger yuklu ve bunlarda kasma yok score de kasiyo anlayamadim

mcnpl4

Üye
oyun donanima tam uygun yazilamamistir cihazda degildir sorun

2495243

Kapalı Hesap
Makineyi bu sabah aldim kutudan cikardim kurulumu yaptim temple run 1 -2 subway surfs most wanted modern combat 4 real racing3 fifa 2014 dead triger yuklu ve bunlarda kasma yok score de kasiyo anlayamadim
Sorun yazilimsal donanimsal degil

avast

Üye
    Konu Sahibi
Anliyorum duzeltmenin bir yolu varmi

MücahitTokgöz

benim galaxy note da da oyle beyler score baya kasiyor.

avast

Üye
    Konu Sahibi
Bi yontem yok yani

avast

Üye
    Konu Sahibi
Cok buyuk sikinti ya sinir oldum

Invoke

Üye
Oyun ile alkalı. Oyuna güncelleme gelince düzeltirler.

proandro

Üye
Anliyorum duzeltmenin bir yolu varmi
Sen kodlamadığın için düzelmez çünkü sorun sende değil score da eğer sana yanıt vermiyor değdiğinde bildir seçeneğine tıkla ve sorununu yaz düzeltmeye çalışıyorlar...