Bir kere istediğim başlığı kullanabilirim, ayrıca tavır koymak mecburiyetinde de değilim.Site kurallarına uymak kaydıyla istediğim şeklide açabilirim.Kimseyi yönlendirmek durumunda da değilim, iyi veya kötü her iki yönde de.Zaten genelde konuyu açtıktan sonra pek yorum yapmam, yorumu okuyana izleyene bırakırım.Konuyu açmış olmam oluşan gerginliğin sorumluluğunu bana yüklemez, açılmaması gereken veyahut yasak olan bir konu açmadım çünkü.Gerginlik varsa mesajlarda aranmalıdır.Nitekim kimi arkadaşlar kötü bir durum olduğunu belirtirken kimisi de sadece gülmüştür.Herkesin kendisini bağlar.Mizah bölümüne açmamdaki amaç; yazının komik olmasıdır.Zaten mizah dediğin sadece güldürmek,eğlendirmek için yapılmaz...Altında yatan hicvi anlamaktır önemli olan.Anlaşılan sen bunu anlamamışsın, ya da benim yazıyı paylaşmaktaki amacımı ters anlamışsın.Herneyse artık...Zaten yazı bana mail yoluyla aynen bu şekilde geldi(alıntıdır ibareleri arasındaki yazı ve başlık) ve ben de değiştirme ihtiyacı duymadım, mesajı altında gizli....Anlayana ne âlâ
Not: Sayı saymayı öğretmiyorum tabiki, söyleyeceklerimi maddeler halinde söylemek ve daha dikkat çekici olması açısından o şekilde yazdım.Bu da Türkçe'nin bir güzelliği...