spy ghost
Üye
-
Konu Sahibi
-
Furkan büyük ihtimal 10.sınıfa gidiyorsun doğrumu ?
benim Müslüman olmam diğer dinlerin yok olduğu anlamına gelmiyor değil mi?
Kaldı ki Türkiye Cumhuriyeti'nin resmi dini yoktur.Yani bir hristiyan da Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olabilir ve bu kişinin de dinini öğrenebilmesi en tabii hakkıdır
bir işe yaramıyor değil hocaları zaten bilirsinki yarbay,albaylar adamlar bilgilendirmeye geliyor milli eğitimle bir alakası yok sen derste uyuyarak bu yorumu yapıyorsan benim diyecek sözüm yokgeçen sene 10'a gidiyordum
greenmile o din ders zaten yetiyor ama milli güvenlik dersi güzeldi
bir işe yaramıyor değil hocaları zaten bilirsinki yarbay,albaylar adamlar bilgilendirmeye geliyor milli eğitimle bir alakası yok sen derste uyuyarak bu yorumu yapıyorsan benim diyecek sözüm yok
Dinini öğrenmesi elbetteki hakkıdır sana katılıyorum. Ama bunu evde ailesinden de öğrenebilir değil mi?benim Müslüman olmam diğer dinlerin yok olduğu anlamına gelmiyor değil mi? Kaldı ki Türkiye Cumhuriyeti'nin resmi dini yoktur.Yani bir hristiyan da Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olabilir ve bu kişinin de dinini öğrenebilmesi en tabii hakkıdır
kaç yıl önce milli güvenlik dersi aldın ona göre yorum yapalım ?
bence milli güvenlik dersinin bi sakıncası yoktu,askeriyeden rütbeli bir kişi gelir gayette zevkli geçerdi,ama bunun altında başka sebepler var da boşver
bilmediğimiz şeyler çok oluyor öğretmeninden öğretmenine değişiyor şimdi konuyu güncel tutan hoca vardır her hafta aynı şeyi anlatan hoca vardırhiç bi Milli Güvenlik dersinde uyumadım. Ama öğrettikleri ya bildiğim şeylerdi, ya da öğrendiklerim aklımda kalmadı. Yani fazla etkili bi ders olmadı. Sadece bizim derse gelen albay bize askeriyeden bahsetti, Bizi yanına çağırdı vs. Iyi bi insandi yani.
bilmediğimiz şeyler çok oluyor öğretmeninden öğretmenine değişiyor şimdi konuyu güncel tutan hoca vardır her hafta aynı şeyi anlatan hoca vardır
Evet yorumunu destekliyorum.biz de ne komutan ne de anlatan bir ogretmen vardı müdür yardımcısı girerdi birsey islemeden cıkardı bu dersin bana bi faydası olmadı istesemde olmazdı yani
Ama ben hala din dersi konuya nasıl karıstı anlamadım yinede sonraki yorumlarda haklısınız ama din derslerinde de ogretilenler artık sadece islamda olan seyler degil tüm dinlerde olan genel ahlak bilgileri ve artık cogu din kültürü hocasıda ben farklı bir dindenim diyen ogrenciye saygı gosteriyor
bilmediğimiz şeyler çok oluyor öğretmeninden öğretmenine değişiyor şimdi konuyu güncel tutan hoca vardır her hafta aynı şeyi anlatan hoca vardır
Dinini öğrenmesi elbetteki hakkıdır sana katılıyorum. Ama bunu evde ailesinden de öğrenebilir değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?