Bu Dergiye Sadece Zenginler Abone Olabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Bu Dergiye Sadece Zenginler Abone Olabilir
Bu dergiye sadece zenginler abone olabilir!

İNGİLTERE'DE yayın hayatına yeni atılan 'Spear's Wealth Management Survey' (SW-MS) isimli dergiye abone olmak için aranan şart, kişinin malvarlığının en az 5 milyon sterlin olması. Dergide, paparazzilerden nasıl kurtulunur, çeteler tarafından kaçırılmayı engellemenin yolları gibi konu konular bulunuyor.

CHELSEA'NİN sahibi Roman Abramoviç, Rus milyarder Bores Berezovski ve yazar JK Rowling ve eski Spice Girl Emma Bunton gibi üyeleri olan dergiye abone olmak için herkes başvurabiliyor. Ancak kimin abone olacağına dergi yönetimi karar veriyor.

Darkmayne

Darkmayne

Üye
Ewet haberi ben de okudum çok ilginç geldi insanlar arasında zengin fakir ayrımı olduğunu bilioz ama bu kadar da belli edilmez ki!!!Zenginler dergi çıkarıyor biz de fakirleri kapsayan bi dergi mi çıkarsak??? Böyle bi dünyada yaşıyoruz paran varsa allaaaah,paran yoksa eyvallah...

abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Dünya giderek saçmalaşmaya zengin fakir ayrımı giderek derinleşmeye başladı..

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Çok eskiden beri bu ayrım yapılıyordu zaten...
Ama git dide dahada kötü oluyor

barabelli

barabelli

Üye
bence zaten parası olan bırı dergıye uye olur ama zengın fakır ayrımı yanlış ve ayıp

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
İşte sorunda o ya
Ögretemezsin ayıp olup olmadıgını

Vassili

Üye
o kadar para olsa ooOoo neler yapmazdımki...

tofy

Üye
aman çokta lazımdı sanki o dergiyi okumak

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
zenginin mali züğürdün çenesini yorarmış...nie bu kadar tepki gösteriyorsunuz anlamıyorum...gençlere,yaşlılara,çcuklara yonelık dergiler, tv programları vs yapılmıyor mu?zenginlere yönelik olanı niye yapılmasın??? zaten:
.......
Dergide, paparazzilerden nasıl kurtulunur, çeteler tarafından kaçırılmayı engellemenin yolları gibi konu konular bulunuyor.
.......
denilmiş, demekki onların işine yarayacak ciddi bilgiler mevcut.Herkesin bilinmesini istememeleri hakları bence...Kaçırılmamak için bana adamakıllı yol gösteren bi bilgi veriyolar ama aynı bilgiyi beni kaçırmak isteyecek biri de okuyo...saçma değil mi?bunu "zenginler de cok oluyor, fakirlere de dergi çıkaralım" şeklinde yorumlamak cok yanlış bence...herkesin ihtiyacları farklı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt