Bu da 21. yüzyılın Mevlana'sı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu da 21. yüzyılın Mevlana'sı
Bu da 21. yüzyılın Mevlana'sı-

Kayseri'de esnaflık yapan bir vatandaş camına astığı yazıyla kentte ilgi odağı oldu.

Vitrin camına astığı 'parası olmayan, karnı aç olan gelsin yesin' şeklindeki yazı görenleri bu zamanda böyle insanlar kaldımı diye düşündürüyor.

İŞTE GÖRENLERİ ŞAŞIRTAN O ESNAF..

• Beğen
Tepkiler: 'Davut

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sadece bu değil bir kaç yerde daha gördüm böyle gerçekten güzel bir olay:oke:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Böyle İnsanları gördükçe Sarılıp Helal olsun be insanlık ölmemiş diyesim geliyor...

haltie

haltie

Üye
:alkis bravo her şey para değil

Odysseus

Odysseus

Üye
Babamın çalıştığı et lokantasının partonu günde en az 20 kişiye bedava et yedirir. Keşke herkes yapsa bunu.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya aslında gönül isterki bu ülkede kimse maddi olarak yardım edecek birisini bulamasın herkez eşit şartlarda bir yaşam sürse ama malesef kutlukta düşeni yemek kanun bu yüzden muhtaç insanlara yardım etmek heleki karınlarını doyurmak ne kadar sevap bunu kim yapıyorsa ALLAH ondan Razı olsun

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Çok duygulandım gerçekten bravo.....

'Davut

'Davut

Üye
Allah parasına bereket versin ...
İnsan böyle şeyleri görünce duygulanıyor...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Helal olsun...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Ya aslında gönül isterki bu ülkede kimse maddi olarak yardım edecek birisini bulamasın herkez eşit şartlarda bir yaşam sürse ama malesef kutlukta düşeni yemek kanun bu yüzden muhtaç insanlara yardım etmek heleki karınlarını doyurmak ne kadar sevap bunu kim yapıyorsa ALLAH ondan Razı olsun
katılıyorum dün gördüm bu haberi çok güzel bir düşünce gerçekten..böyle duyarlı insanlar olduğu sürece sırtımız yere gelmeyecek İnşallah..

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnş Nadir abi böyle Haberler İnsanlarımızı birbirine Daha sıkı Bağlayıp örf ve adetlerimizin unutulmamasınada vesile Olucaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt