mhmtkrtp Üye benim anladığım; dogruyu söylemek ne kadar kötü sonuçlar doğursada söylenen yalanın en masum halinden iyidir... siz insanı gece gece flozof yaparsınız yaaaa...
benim anladığım; dogruyu söylemek ne kadar kötü sonuçlar doğursada söylenen yalanın en masum halinden iyidir... siz insanı gece gece flozof yaparsınız yaaaa...
umitgul18 Üye Yalan söylemektense kötü olan gerçeği söyle daha iyi - - - Eklendi - - - Çünkü yalan en kötü gerçekten bile kötüdür.
Yalan söylemektense kötü olan gerçeği söyle daha iyi - - - Eklendi - - - Çünkü yalan en kötü gerçekten bile kötüdür.
Uhops Üye Yazar burada maddi dünyadan dışarı çıkıp doğayı evreni insanı sevmeyi öğütlüyor.(10000kişi arasındaki 1 inci ben oldum heralde )
Yazar burada maddi dünyadan dışarı çıkıp doğayı evreni insanı sevmeyi öğütlüyor.(10000kişi arasındaki 1 inci ben oldum heralde )
tcfb Üye Konu Sahibi Anti-Okul' Alıntı: Yazar burada maddi dünyadan dışarı çıkıp doğayı evreni insanı sevmeyi öğütlüyor.(10000kişi arasındaki 1 inci ben oldum heralde ) Genişletmek için tıkla ... Yorum İçin Teşekkürler .
Anti-Okul' Alıntı: Yazar burada maddi dünyadan dışarı çıkıp doğayı evreni insanı sevmeyi öğütlüyor.(10000kişi arasındaki 1 inci ben oldum heralde ) Genişletmek için tıkla ... Yorum İçin Teşekkürler .