Bu Cümleyi 10.000 Kişiden Yalnızca 1 Kişi Anlıyor.

Mobilator

Emekli Yönetici
Yalan kötü. Bide Fok balıkları çok yalnız.

Tepkiler: muratvemine ve TheExplorer

bill_

Üye
aynen bncede yalan ne için söylenmiş olursa olsun, en kötü gerçekten, daha da kötüdür..

Tepkiler: muratvemine
En kötü gerçek en iyi yalandan daha iyidir. Bunu en kötü deniz en havuzdan daha iyidire bağlayabiliriz.

mc fb li

Üye
En ufak bir yalan en kötu grçktn daha kotû

balcolu

Üye
yalan söylerseniz günah işlemiş olursunuz.

yalan bütün gerçeklerden kötüdür

Bir Yalan Hangi Amaç İçin
Söylenmiş Olursa Olsun , Her
Zaman En Kötü Gerçekten Daha
Kötüdür .
Kısaca YALAN-----> OUT
GERÇEK ----->IN

Yani yalan gerçekteki yaşadığınız en kötü olaydan daha kötüdür.

bunu ancak 10000 kişiden bir kaç kişi anlamayabilir.. Çok karmaşık bir söz değil..

Ne olursa olsun yalan soylememeliyiz

en basit acıklaması dunyada en kotu sey yalanmıs

ben anladım galiba; her kuşun eti yenmez... Diyor.... 9.999 kişi kıskanabilir izin veriyorum

mstf_l

Üye
Yalan iyidir fazla düşünmenize gerek yok beyler. Ben anladım

Herkeze olmaz herkese olur

bunu anlamakta ne var bundan tek anlam cıkaramassın ata sozu gibi bir soz ıste bır cok sekilde anlayabilirsin

sze bì ornkle acklym arkdslr.msela siz cok kotü bsey yptnz.(aklnza glen en kotü bseY.)VE size sorlsa sen mi yptn bunu dselr.sizde bu kötü dvrnsnizi gzlmk icn yalan sylyorsnuz.yani sizin yalan soylmnz o kötü davrnsnzdan.daha kötdür....dmk istnyr.

- - - Eklendi - - -

sze bì ornkle acklym arkdslr.msela siz cok kotü bsey yptnz.(aklnza glen en kotü bseY.)VE size sorlsa sen mi yptn bunu dselr.sizde bu kötü dvrnsnizi gzlmk icn yalan sylyorsnuz.yani sizin yalan soylmnz o kötü davrnsnzdan.daha kötdür....dmk istnyr.

evren991

Üye
Gerçeği söylemek ne kadar kötü olursa,sonuçları ne olursa olsun yalan söylememeli.

KayraBey

Üye
Hocam birgün sohbette buyurdu ki: "Doğruyu söylediğin zaman babanı öldüreceklerini bilsen bile o doğruyu söyle.Kesinlikle yalan söyleme!"

Şimdi ben konuda verilen cümle ile bu sözü karşılaştırdığım zaman şunu anlıyorum: Sonuçları ne olursa olsun kesinlikle her zaman doğruyu söyle.Yalan söyleme!