batugg
Üye
-
Konu Sahibi
-
HIV (AIDS) virüsü gözle görülemiyecek kadar küçükkıyamet yaklaşıyor bana göre küçüçük bi böcek koskaoca insan bedenini öldürebiliyor
eskidende kene vardı ama ozamanlar insanlar ölmüyordu şimdi dünya o kadar sapıttı ki
artık çoğaldı ölümler neyse yaw ben böyle düşünüyorum virüslerinde mini minacık oldugunu biliyorum ama sen yınede saol arkadaşım
saddam keneleri mi
biyolojik bir saldırma olabilir ama yayılma süreci uzun sürer ayrıca kitlesel ölümler oluşturmaz ve solunum yoluylada bulşmaz ayrıca kene nin henüz bir pan zehiri bulunmadı keneyi biyolojik silah olarak kullanmaları için elllerinde ayrıca bunu önleyici maddede bulunmalı yine de belli olmz çok gzl bir coğrafyada yaşıyoruz bu coğrafyayı ele geçirmek isteyen birçok ülke var yani biyolojik silah olarakta kullanabilirler.
ayy canım sende olmazsan kim anlıcak beni sonuçta dinsel anlamda da bakmalıyız bu konuya deme her canlıyı Allah yaratmıştır nihayetindehaklısın bu yönüde düşünmek lazım sapıklık azgınlıklar oldukça musıbetlerın sayısıda arttı kendi elimizle dünyayı yaşanmaz bir hale getiriyoruz
demek istedimki solunum yoluyla bulaşmadığı için yayılma süreci daha geç olur ve kitlesel ölümlere yol açmaz
pls .... mi?
ne oluyorsa insan yüzünden oluyor. aids bile insan oğlunu pisliği yüzünde başlamadımı?
doğa kimin yüzünden gid gide çölleşiyor iklimler niye değişiyor. keneler de biyolojik bir saldırı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?